Szűk keret utazik Csíkszeredába.

Kiss Gábor, Hoffmann Attila, Nagy László, Fodor Zoltán, Revák Zoltán, Németh Ádám, Hegyi Dominik, Fekecs Norbert. Azt gondolná az ember, hogy a Fradi csapatösszeállítását olvassa, de nem. Az FTC-ESMTK csapata 15 mezőnyjátékossal és két kapussal indult neki utolsó erdélyi túrájának, amely egyben a Mol Liga idei sorozatának utolsó két meccse is a fővárosiaknak. Kiss Gábor hivatalos ügy miatt, Hoffmann Attila mini torna miatt (edzőként kell helytállnia) mondta le az utazást. Nagy László belázasodott, Fekecs Norbert sem egészséges. A többiek hetek óta nem látogatják az edzéseket súlyosabb sérülések miatt. Ráadásul az utazókeretből ketten, Borbás Gergely és Léránt René is lázzal bajlódik. Nehéz dolga lesz a megmaradóknak, hogy méltón és emelt fővel zárják az idei szezont.

Szombaton délután Karcfalván edzett a csapat, mert Csíkszeredán csak késő este tudott volna pályára kerülni. Dobos Tamás és Hakan Nygren vasárnap délelőtt átmozgató edzést tartott, ahol próbálják rendezni a sorokat.

A mérkőzés helyi idő szerint 19:30-kor kezdődik Csikszeredán a Vákár Lajos Műjégpályán.

Dobos Tamás (vezetőedző): – Pár héttel ezelőtt 28 játékosnak tartottam edzést, most három komplett sorom se volt a délelőtti edzésen. Nagyon nehéz helyzetben van a csapat, este a szeredaiak mindent meg fognak tenni a 3 pontért. Szeretnénk tisztességgel helytállni és minél több borsot törni a hazaiak orra alá.

Az FTC ESMTK utazó kerete
Szőke Attila, Michal Meravy – kapusok.
Berta Ákos, Pavol Hrajnoha, Dusan Sijka, Roczanov Dezső, Dancsfalvi Norbert, Bontovics Márton, Borbás Gergely, Lencsés Tamás, Győri Tamás, Erdélyi Tamás, Hegyi Ádám, Horváth Dávid, Léránt René, Géczi Gergely, Mestyán István – mezőnyjátékosok.

Fradi.hu

Gál Sándor (HSC Csíkszereda): Létfontosságú a vasárnapi mérkőzés a pénteki eredmények tükrében. Pénteken a győzelemre törekedtünk, hogy minél hamarabb jussunk tovább, de csak a saját bajunkat gyűjtöttük meg. A győzelem a cél, más eredmény elfogadhatatlan.

Jégkorongblog