Eljött az Önök ideje, megválaszthatják a legsármosabbnak tartott zöld-fehér játékost.

Minden Fradi-szurkoló számára a játéktudás számít, ha kedvenc csapatáról van szó, ám biztosak vagyunk benne, hogy számos hölgyszurkolónk nézi más szempontból is a mérkőzéseket. Leginkább nekik kedvezünk most új játékunkkal, amelyben legsármosabb futballistánkat keressük.

A játékban – amelyet ITT, klubunk hivatalos FB-oldalán találnak meg – négy forduló során az első keret futballistái versenyeznek ötösével, közülük kerül ki a győztes. Az első fordulóban Aleksandar Alempijevic, Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Juha Hakola és Andrei Ionescu „mérkőzik meg” egymással. A négy fordulóból mindig a legtöbb szavazatot kapott labdarúgó jut tovább, és kerül a döntőbe. Egy-egy elődöntő három napig tart, ezt követően a döntőben is három napon keresztül lehet voksolni a játékosokra.

A játéknak természetesen szurkolóink számára is van tétje: egyik drukkerünk – társával, párjával, vagy nélküle – együtt vacsorázhat a győztes futballistával, tehát a legsármosabb játékossal. A vacsorameghívást azok között sorsoljuk ki, akik a játék során a végül élen végző labdarúgóra adták le szavazatukat.

(fradi.hu)

Reklámok