A Raja Casablanca vendége volt.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a napokban Marokkóba utazott a Raja Casablanca meghívásának eleget téve. Mint ismert, Orosz Pál édesapja nagy tiszteletnek az afrikai országban is, mivel a hetvenes években két alkalommal is edzőként dolgozott a csapatnál, amely többek között munkájának is köszönhetően lett a térség egyik legnépszerűbb egyesülete.

Labdarúgó-csapatunk vezérigazgatója megbeszélést folytatott – Perényi János nagykövet, valamint Szabó András konzul kíséretében – a Raja Casablanca elnökével Mohamed Boudrikával, valamint a klub menedzsmentjével.

A tárgyalás célja az volt, hogy letegyék a Ferencvárosi Torna Club, valamint a Raja Casablanca között egy hosszútávú együttműködés alapjait. Ennek első lépése a marokkói látogatás volt, a folytatásban viszont egyesületünk fogadja a Raja Casablanca klubvezetőit, akik elmondásuk alapján szívesen tanulmányoznák egyesületünk felépítését és működését. A tervek szerint a két klub irányítói a magyarországi tárgyalás során már részletesen kidolgoznák és írásban rögzítenék a közös munka folyamatát.

Orosz Pál a látogatás során meghívta az afrikai csapatot a klubunk által szervezett Pünkösdi Kupára.

Fradi.hu

Reklámok