A szokásos, viszont az mindig vicces, hogy a rendőrség sosem találja el egykori (?) csapatának jelenlegi nevét, persze nincs könnyű dolguk: “Tegnap Dózsa, most épp Újpest”

Jövő vasárnap, azaz március 10-én rendezik az év egyik legjobban várt bajnoki mérkőzését, az FTC-Újpest derbit. Az óriási érdeklődés miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság az alábbi információkkal tájékoztatja a találkozóra kilátogatókat.

12337

Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga következő fordulójában, 2013. március 10-én 16.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – UTE FC labdarúgó-mérkőzés az Albert Flórián Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Tájékoztatjuk az FTC szurkolóit, hogy a szurkolók biztonsága érdekében az Albert Flórián Stadion közvetlen környezetében és a Népligeti aluljáró területén (időszakosan) rendőri kordonozás kerül végrehajtásra, melynek következében a hazai kapuknál lévő beléptető pontok megközelítése több időt vesz igénybe.

Kérjük a mérkőzésre kilátogatókat, hogy az Üllői út felé eső (II-es, III-as, IV-es, Sajtó, és VIP) beléptető kapukat a Nagyvárad tér felől közelítsék meg, a Gyáli úti (V-ös) kaput és a FTC Székházat a Könyves Kálmán út, Gyáli út irányából tudják leghamarabb elérni. A kapuknál a beléptetés jegykezelést és ruházat ellenőrzést követően 15.00 órakor veszi kezdetét. A minél gyorsabb, biztonságosabb beléptetés érdekében mihamarabb teljesítsék a rendezvényen való részvétel (jegykezelés, átvizsgálás) feltételeit.

A gépkocsikkal, autóbuszokkal érkező szurkolók a mérkőzés napján a Könyves Kálmán körútról megközelíthető Fradi parkolót vegyék igénybe, mivel a Gyáli út (Könyves Kálmán körút – Vágóhíd utcai közé eső szakaszán) és az Üllői úti felüljáró alatti területén 2013.03.10-én 00.00 – 24.00 óráig megállási és várakozási tilalom lesz érvényben.

Szeretnénk továbbá a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy az Albert Flórián Stadionba megrendezésre kerülő FTC-UTE labdarúgó-mérkőzésre, csak az érvényes jeggyel rendelkező és biztonsági szolgálat által ruházat ellenőrzést követően tud csak bejutni szurkoló!

A mérkőzés végén a stadionból történő eltávozásról, visszatartásról a labdarúgó-mérkőzés szünetében és azt követően kapnak pontos tájékoztatást!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul. A pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az idei jogszabályváltozások után az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.
BRFK, IX. ker. Rendőrkapitányság

forrás: fradi.hu