A Pápa edzője nehézségekről is beszélt.

A szerdai összejövetelen Szemán György klubigazgató köszöntötte a megjelenteket, majd néhány szóban bemutatkoztak a kerethez télen csatlakozott játékosok, Tajthy Tamás, Tino Lagaor, Mahir Jasarevic, Georges Henri Griffiths, Daniel Orozco, Szolga Máté valamint Beliczky Gergő. A szakmai stáb részéről Barney Lord, erőnléti és rehabilitációs edző valamint Sütő Szilárd pályaedző hivatalosan is bemutatkozott a Lombard szimpatizánsainak.

Szurkolói kérésre a csapat vezetőedzője, Zsivóczky-Pandel Gyula értékelte a felkészülési időszakot.

– Az eltervezett munkát csak részben tudtuk elvégezni, a régen nem látott hómennyiség miatt többször csak a Sportcsarnokban tudtunk edzeni, de aki ismer az tudja, ilyen és ehhez hasonló okokra én soha nem hivatkozom, amikor a Lombard Pápa játékosai kimennek a pályára, akkor bárhol, bármikor győzelemre fognak játszani, ezt megígérhetem. A Ferencváros elleni mérkőzésünk meghatározhatja az egész tavaszunkat, óriási fegyvertény lenne a Fradi legyőzése, mely lendületet adhatna az előttünk álló 12 fordulóra. Fontosnak tartom megjegyezni, nem félévekben gondolkodunk, olyan csapatot szeretnénk kialakítani, mely a feltörekvő fiatalokkal, és a rutinos játékosokkal együtt jövőre egy komolyabb eredményt érhet el. Azt meg tudom ígérni, hogy csakis nyerő típusú labdarúgók fognak pályára lépni a Lombard mezében, olyanok, akik nem ismernek elveszett labdát és az első pillanattól az utolsóig megalkuvás nélkül küzdenek a győzelemért – idézi a trénert a papa-ma.hu.

Az ankéton elhangzott, hogy Dóczi Krisztián és Maróti Béla biztosan kihagyja a Ferencváros elleni mérkőzést, előbbi boka-, utóbbi combsérülés miatt nem áll Zsivóczky rendelkezésre. Tino Lagator és Georges Henri Griffiths sem lesz ott a keretben vasárnap, játékengedélyük ugyanis jövő héten érkezik meg.

forrás: csakfoci.hu

Reklámok