A Pápa edzője a felkészülésről és Fradista gyökereiről is beszélt.

– Hogyan értékeli csapata felkészülését?

– Sok fórumon elmondtam már, hogy felemásra sikerült a felkészülésünk – mondta Zsivóczky Gyula. – Az eltervezett munka megvalósítását megnehezítették a pályaviszonyok. A felkészülés során füves pályán első alkalommal a Fradi elleni Ligakupa-mérkőzésen léptünk pályára. Ez komoly nehézséget jelent a játék szempontjából. Azóta egyszer edzettünk füvön, de holnap is füves pályán fogunk gyakorolni.

– Mi a cél a tavasz folyamán?

– A minimális cél a bennmaradás. De elég sűrű a mezőny, ha elkapjuk a fonalat az első pár meccsen, akkor bármi előfordulhat. Érkezik hozzánk a Fradi, megyünk az MTK-hoz, majd jön a DVSC. Ez alatt a három meccs során sok minden eldől.


– Korábban éveket futballozott, és dolgozott edzőként klubunkban. Emiatt különleges lesz ez a mérkőzés az ön számára?

– Természetesen különleges, hiszen a Fraditól érkeztem Pápára. Rengeteg fradista kötődésű játékos található a Lombard Pápa keretében, elég, ha csak Szűcs Lajos nevét mondom. Jómagam is futballoztam a klubban, valamint két évig az utánpótlás szekció vezetője voltam. Fontos meccs lesz, de tisztességes, becsületes küzdelemben szeretnénk nyerni. Egy sportember számára mindig a győzelem a legfontosabb.

– Milyen találkozóra számít vasárnap?

– Kiélezett küzdelemre, valamint jó mérkőzésre számítok. Annyit azonban még el akarok mondani, hogy sok sikert kívánok a bajnokságban a Fradinak, remélem, hogy eléri az általa kitűzött célokat. De mindezt természetesen csak hétfőtől kívánom neki!

forrás. fradi.hu

Reklámok