Lipcsei Péter csapata, Kleinnel, megkezdte a tavaszt. A második csapat 14:30-tól az Üllői úton fogadta a Nyíregyházát az NBII 16. fordulójában.

Vége, rengeteg szögletet, szabadrúgást végezhettünk, minden veszély nélkül, míg a vendégek, a mesterhármast szerző Bajzát vezetésével sokkal jobban használták ki a helyzeteiket.

45. ‘Remekül’ végzünk el egy szögletet, Bajzát egyedül lép ki a kontrából, Kunságit harmadszorra is megveri… 1-3

37. Elalszik a védelem/elalszik a védelem (lehet választani), Bajzát lecsap a labdára, Kunsági esélytelen, 1-2…

35. remek indítás után Nehéz jól emelné át Baloghot, de a remekül védő ex-debreceni kapus egy picit beleért, így ha centikkel is, de fölé – a szöglet veszélytelen.

30. Nyilasi helyére Majzik érkezik.

25. Nyomunk, Peszmeg lő egyet, egy nyíregyházi védő kapura igen nagy öngólt vétene, de Balogh megmenti a bőrét. Volt egy vendégcsere is.

22, nagy kimaradt lehetőség, egyik támadónk, ha jól láttuk Nehéz Máté kissé kisodródott helyzetből lőtt kapura, hatalmas keresztlécet, a labda a gólvonalon megy el, sokan benn is látták, de a bíró nem adja meg.

17. Gárdos beadása után Nehéz csúsztat a kapu mellé, a télen magára találó szélső beadása előtt két perccel egy nagy helyzetet is kihagyott.

11. Eseménytelen első tíz perc, két szögletünk volt, más nem nagyon történt

45. Szünet, a félidő lefújása előtti percekben volt itt is, ott is egy-egy helyzet, a jó nevekből álló Nyíregyházának partnerei vagyunk a nem túl kimagasló meccsen, a csapatból Gárdost érdemes leginkább kiemelni.

37. Nyilasi lő 17-ről, Balogh mellé nyúl, de centikkel a kapufa mellett ment el, szép volt.

33. Simita kap lapot.

30. Bajzát lesgyanús helyzetben ugrik ki, s 11-ről sajnos egyenlít is, Kunsági mellett a kapunkba találva. 1-1

17. Gárdos ragyogó szóló végén két védő közt betör a tizenhatosra, 15-ön már csak Balogh-gal szemben áll, s sikeresen el is lövi mellette, 1-0!!!

6. Birtalannak volt egy szép, de középre tartó lövése.

1. Háromszáz néző előtt elkezdődik a meccs.

A csapat: Kunsági – Simita, Erdei G., Klein, Birtalan – Peszmeg, Vass – Gárdos, Nyilasi, Papp – Nehéz. Cs.: Gyenes, Hodgyai, Oláh, Majzik, Erdei V.

Reklámok