Második csapatunk edzője és mai gólszerzője értékelte a mai meccset.

Második csapatunk Gárdos András góljával hiába szerzett vezetést a Nyíregyháza elleni bajnokin, végül 3-1-es vereséget szenvedett. A mérkőzést követően Lipcsei Péter, valamint gólszerzőnk értékelt.

Lipcsei Péter (FTC II, vezetőedző):
– Az eredménnyel nem, de a mutatott teljesítménnyel elégedett lehetek, hiszen jól dolgoztak a srácok. Volt két kapufánk, az egyik után ráadásul úgy tűnt, nem a gólvonalra, hanem mögé pattan a labda, és sok helyzetet is kidolgoztunk. Akárcsak ősszel, ezúttal sem lesz könnyű az első három mérkőzés, hiszen jövő héten Békéscsabára megyünk, majd a Vasassal játszunk. A mai napon azonban sikerült már meccsben lennünk egy, az NB I-es feljutást megcélzó gárdával, és becsületesen dolgozunk tovább azért, hogy ez a jövőben is így legyen.

Gárdos András (FTC II, játékos):
– Az első félidőben sikerült megszereznünk a vezetést. Egy szép indítás után a bizonytalankodó védők között lecsaptam a labdára, sikerült elmennem két védő mellett, majd a kapus fölött a kapuba lőttem. Úgy érzem, ezt követően is meccsben voltunk a Nyíregyházával, ám sajnos a hibáinkat könyörtelenül kihasználta ellenfelünk. Fiatal csapat vagyunk, így továbbra is keményen kell dolgoznunk.

forrás: fradi.hu

Reklámok