A tartalékok itthon, míg a férfi kézilabdások idegenben lépnek pályára.

Szombaton rendkívül fontos mérkőzés vár a ferencvárosi férfi kézilabdázókra az NB II-ben. A fiatal csapat a Vecsés otthonába látogat, és az eddigi eredményekből kiindulva, bátran kijelenthető, hogy ez a találkozó fog dönteni a másodosztályba való feljutásról.

Ellenfelünk az első helyen áll 23 ponttal, a mieink közvetlenül mögöttük toporognak 20 ponttal. Az őszi mérkőzésen a Vecsés győzött 25-21-re a Népligetben.

Igazi presztízscsata várható Vecsésen, ugyanis a két együttes nem csak riválisa egymásnak a feljutásért folytatott harcban, hanem a hazaiak nagy része nemrég még a Fradiban kézilabdázott. A volt ifjúsági edző Molnár József Vecsésre szerződött, és több tanítványa követte őt. Szinte két FTC nézett egymással farkasszemet az őszi meccsen. Ennek megfelelően hihetetlen feszült és érdekes mérkőzést láthatott akkor a Népligetbe kilátogató közönség, amin végül csak nüanszok döntöttek a vendégek javára.
Nem lesz ez másképpen holnap sem, így érdemes a helyszínen megtekinteni a mérkőzést.

2013. március 2., 14 óra, Vecsés
NB II – 13. forduló
Vecsés SE – FTC

Zsiga László
(FTC Múzeum)

Az NB I-es idény mellett ezen a hétvégén folytatódnak az NB II küzdelmei is. Második csapatunk ráadásul rögtön rangadóval kezdi a tavaszt, hiszen a Nyíregyházát látja vendégül.

A Szpari elleni mérkőzés holnap, azaz szombaton 14:30 órakor kezdődik. A rendkívül szoros középmezőny miatt egy esetleges győzelemmel mindkét gárda a közvetlen élmezőnyhöz csatlakozhatna.

Lipcsei Péter gárdája öt győzelemmel, két döntetlennel, valamint két vereséggel zárta a felkészülési időszakot, így pozitívan várhatja a szombati bajnoki mérkőzést.

A mérkőzésre az Üllői út felöli lelátórész lesz megnyitva. Az Üllői úti középső jegypénztár a mérkőzés előtt egy órával, tehát 13.30-kor nyit ki.
A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek.

NB II, 16. forduló
FTC II-Nyíregyháza 14:30

Reklámok