15ezer néző előtt játszhat a csapatunk jövő héten – a kapu mögött nem lesznek székek!

Az Újpest elleni derbire február 20-án kezdte el klubunk árusítani a belépőket. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a jegyek villámgyorsan, alig pár nap alatt elfogytak. Ezt követően a klub, szurkolóink igényeit is felmérve, kezdeményezte, hogy a “B-közép” székeit leszereltethesse, így további szimpatizánsaink számára tegye lehetővé a mérkőzés megtekintését az Albert Stadionban.

Az FTC a szükséges engedélyeket megkapta, így a kapu mögötti nyolc szektorban állóhelyek kerülnek kialakításra. A nagyobb befogadóképességnek köszönhetően, de szurkolóink biztonságát is figyelembe véve, további 1350 jegy áll a Ferencvárosi Torna Club rendelkezésére. Ezek közül 250 belépőt a szurkolói csoportok, 100 belépőt a klub támogatói és saját vendégei számára elkülönítettünk, a fennmaradó 1000 jegy pedig a hétfői napon kerül a pénztárakba.

A főpénztár március 4-én (hétfő), reggel 10 órakor nyit ki, a belépők egységesen 1400 forintos áron kerülnek értékesítésre. A felszabaduló helyekre lehetőség van bérletvásárlásra is.

Fontos, hogy hétfőn egy fő maximum két belépőt vásárolhat – ebben az esetben szükség van mindkét szurkolói kártya számára.

Jegyfoglalására, előrendelésére, illetve a korábban megvásárolt jegyek áthelyezésére semmilyen formában nincs lehetőség, emiatt kérjük szurkolóink megértését.

Bérletmegújítás

Friss információ, hogy az őszi bérletek nagy részét megújították, az ezeken kívül eső, felszabaduló helyek túlnyomó többsége “B” kategóriás lesz, tehát “A” kategóriás helyre szóló jegyet/bérletet csak nagyon korlátozott számban lehet majd váltani hétfőtől.

(fradi.hu)

Reklámok