A meccs után értékelt a két szakvezető.

Csapatunk 3-0-ra nyert a Lombard Pápa elleni idénynyitó mérkőzésen. A találkozót követően a két tréner a következőképpen értékelte a látottakat.

Ricardo Moniz (FTC): – Nagyon örülünk a megszerzett három pontnak, egy nagyon kellemetlen ellenfelet vertünk meg. Jova Levente első védése nagyon fontos volt a mérkőzés elején. A vezetés megszerzését követően érezhetően a kezünkbe vettük az irányítást. Kétgólos hátrányban sem adták fel a küzdelmet a hazaiak, ez tiszteletre méltó, megnehezítették a dolgunkat. A levegőben lógott a 2-1, és a 3-0 is, de Böde góljával magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Az Újpest elleni derbit megelőzően nagyon fontos volt ez a győzelem…

Zsivóczky Gyula (Lombard Pápa): – Az első félidőben egy hatalmas lehetőséget hagytunk ki. Örök igazság, hogy a futball büntet: kihagytunk egy nagy helyzetet, a Fradi pedig megszerezte a vezetést. Mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de újabb gólt kaptunk. Bödét és Jennert az egész mérkőzés során nem tudtuk megfogni. A második félidőben a fénnyel együtt a hitünk is elment. Nekünk sokat kell még dolgoznunk, de gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez.

Reklámok