Az Újpestről már korántsem volt ilyen jó véleménye a Dózsa volt játékosának.

A Pápa elleni teljesítménye után akadtak, akik szerint Julian Jenner személyében a Ferencváros rendelkezik a magyar mezőny legjobb légiósával. Osztja ezt?
– Azt biztosan, hogy a top légiósok közé tartozik. Számomra azonban ennél fontosabb az, hogy Jenner esetében is lehetett olyan híreket hallani, hogy milyen nehéz ember, de egy jó edző a karaktereket nem “eltünteti”, hanem jól kezeli azokat, és a csapat szolgálatába állítja – Moniz ezt tette Jennerrel. Érzésem szerint megint előrelépett egyet a Fradi, valahogy így néz az ki, amikor nem csak beszélnek, hanem meg is mutatják, hogyan is kell elkezdeni a bajnokságot. Azért titkon remélem, hogy egy meccsre megtorpan ez a lendület…

Hiba-e, ha az edző 0-3-nál tíz emberrel nem áll vissza, hanem a támadást választja, megkockáztatva a kiütést? Anno Prukner Lászlót emiatt szintén komolyan megtalálták, az Újpest-Fradi után.
– Lehet azt is csinálni, hogy a csapat visszaáll, meg azt is lehet, hogy óriási erőket mozgósítva, mindent megtesz a szépítés reményében. A gond csak az, hogy itt most egyik se történt meg: nem is álltak vissza, meg nem is támadtak. Láttam én már olyan Újpestet, amelyik emberhátrányban játszva állt fel a padlóról, most viszont főként mentális és erőnléti problémákat lehetett csak látni a csapaton.

forrás: csakfoci.hu

Reklámok