A Honvéd, Diósgyőr és a Nyíregyháza volt edzője szerint a Fradi úgy focizott, ahogy annak idején Muhammad Ali bokszolt.

Úgy nézett ki az egész mérkőzés, mint annak idején Muhammad Ali bokszmeccsei! Amikor leengedte a kezét és táncolt, az ellenfél úgy érezte, hogy minden rendben, aztán durr, kapott egy-két nagy pofont! A Pápa is bátran, támadófelfogásban kezdett, de amint a Fradi megérezte, hogy itt még baj is lehet, durr, két góllal eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben ugyanez volt a forgatókönyv, bár akkor már nem voltak annyira dinamikusan a csapatok, tompább lett a meccs. A Lombard koncentráltan, lendületesen játszott, irányított, főleg a bal oldala volt agilis, de a hajrában az FTC bevitte a KO-ütést –
elemezte a látottakat a Rangadó.hu állandó szakértője, Őze Tibor, a Honvéd, a Nyíregyháza és a Diósgyőr egykori edzője.

Az MLSZ Grassroots-menedzsere hangsúlyozta: érdekes, mozgalmas, élvezetes mérkőzés volt, ezért szerencsére nem kell arról beszélni, hogy a tavaszi idény elején járunk.

– Bátran játszott a Ferencváros, és nem is kellett mindent kiadnia a győzelemhez. A csapat a tradicionális holland felállást, a négy-három-hármat alkalmazza, ehhez igazolták a játékosokat – folytatta Őze Tibor. – A legújabbak vegyes benyomást tettek rám. Látszik, hogy Moniz felkészült edző, és viszonylag keveset téved, Jenner például napjainkban a legjobb légiós Magyarországon! A Fradi dobogóesélyes, és nem csak a jelenlegi pontszáma miatt, hanem azért, mert már az első tavaszi fordulóban egységes, kialakult játékrendszert látok nála. A pápaiak becsülettel próbálkoztak, mindent megtettek a sikerért, amíg Arszics és Marics bírta erővel. A hitük sem hiányzott, de látszott, hogy ezúttal nem nyerhetnek. Értékes játékosállománnyal rendelkeznek, de még nem dőlhetnek hátra, annak ellenére, hogy a mezőnyben szépen játszottak, mert a védekezésük sebezhető. Az új igazolásokon még nem látom, hogy tudnának segíteni a csapaton.

forrás: rangado.hu

Reklámok