Másfél órával a meccs kezdete előtt legkésőbb tanácsos megérkezni, hivatalosan 16000-en leszünk.
Fontos információk!

A vasárnapi, Újpest elleni mérkőzésre pillanatok alatt elfogytak a jegyek, így egészen biztosan telt ház, 16 000 néző előtt rendezik meg a derbit.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a magas nézőszám miatt jelentősen meg fog nőni a beléptetés időtartama. Minden szurkolónkat arra kérjük, hogy lehetőség szerint ne a mérkőzést megelőző fél órában érkezzenek meg az Albert Stadionhoz, hiszen ebben az esetben a rendezők nem tudják garantálni, hogy a kezdősípszóig el tudják foglalni helyüket.

Arra kérünk minden érvényes belépővel rendelkező szurkolót, hogy legalább a mérkőzés kezdete előtt másfél órával érkezzen meg a helyszínre, és kezdje meg a belépést a stadionba.

Klubunk mindent megtesz azért, hogy zökkenőmentes legyen a beléptetés, de ehhez kérjük drukkereink együttműködését is.

A kapukat már 14.00-kor megnyitjuk. A stadionban 14.15-től kezdődően a FradiMédia válogatott videóival hangolódhatnak szurkolóink a derbire.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a belépésnél tartsák be a rendezők iránymutatásait, és a saját biztonságuk, valamint a kellemetlenségek elkerülése véget a kezdési időponttól számított másfél-két órával korábban érkezzenek meg a stadionhoz!

forrás: fradi.hu

Reklámok