Deka pénteken sérült meg, hétfőn műtötték.

Mi történt a térdeddel?
Pénteken az edzésen egy rossz lépésnél beakadt a térdem, amelyik korábban már sérült volt és most leszakadt a felső porc. Senki nem volt a közelemben csak egy rossz lépés után történt a baj. Sajnos nálam is bekövetkezett, hogy egy keresztszalag-szakadás után a porc is megsérül.

Mikor műtöttek meg?
Hétfőn. Gyors, rutinoperációnak számít és hamar túlestem rajta. Jól is sikerült. Már menni is tudok. A járásomon nem észrevehető, hogy lesérültem.

Pénteken nagyon el voltál keseredve, ami persze érthető… Most hogy érzed magad?
Eléggé megviseltek a történtek. Két éve volt a keresztszalag-szakadásom és most ismét ugyanazzal a lábammal van probléma. Nem volt könnyű feldolgozni. Miután beszéltem az orvossal, valamennyire megnyugodtam, mert ez nem olyan komoly sérülés és nem jár olyan hosszú felépülési idővel.

Mennyi idő a gyógyulás?
Három-négy hét a rehabilitáció és utána ismét játszhatok teljes gőzzel.

Mit vársz a csapattól a következő BL-mérkőzéseken? Habár most még nem tudsz segíteni nekik, de gondolom egy esetleges BL-elődöntőn már szívesen játszanál…
Naná, hogy szeretnék BL-elődöntőt játszani! Rettentően bosszantó volt, hogy pont a kiutazás előtti edzésen történt velem ez. Három hétig kiesek és nem segíthetek a csapattársaimnak. Pedig most, amikor minden emberre szükség lenne, még én is lesérülök. Ahelyett, hogy ezen kesergek, inkább most már azzal foglalkozom, hogy minél hamarabb visszatérjek.

Szerdán a Győrrel találkozik a Fradi. Mit vársz a bajnoki mérkőzéstől?
Ahogyan Gábor is lenyilatkozta, a mai meccs közel sem annyira fontos, mint a hétvégi. Ezzel inkább felkészülhetnek a lányok a szombatira. Remélem, hogy sikerül nyerni Dabason a Valcea ellen és akkor biztosíthatjuk a helyünket a legjobb négy között.

Fradi.hu