Pontot szereztünk a Népligetben.

Ferencváros 34-34 (14-16) Győri ETO

Galéria: handball.hu

I. félidő

Csapatunk fehérben, míg a vendégek feketében léptek pályára. Az első percekben Pastrovics kétszer is védett, míg a mieink Szekerczés révén büntetőt hibáztak. A vezetést Kovacsics révén a Győr szerezte még, Tomori azonnal azonban azonnal válaszolt rá (1-1).

A győriek Lekic góljaival 4-1-es előnyre tettek szert, Szamoránsky és Tomori találatával hamar visszajöttünk 4-3-ra.

A győriek 5-5-s állásnál időt kértek, ezt követően a vendégek bár ismét vezetést szereztek, Tomori hetesből egyenlített, így tartjuk a lépést.

Sőt, a 15. percben a mérkőzés folyamán először mi kerültünk előnybe, az ellenfél azonban egyenlített (9-9). A találkozón egyébként rendkívül parázs a hangulat.

Néhány kedvezőtlen ítélet után Görbiczék 12-10-re elmentek, ám csapatunk zsinórban négy gólt dobott, így a hajrára 14-12 ide.

Az utolsó percek rohanásából rosszul jöttünk ki, így a félidőben 16-14-re az ellenfél vezet.

II. félidő

A második félidő első támadásából Szamoránsky találatával megszereztük a játékrész első gólját. A következő percekben jól tartottuk az egygólos különbséget, a győriek nem tudtak nagyobb előnyt felépíteni.

A 35. percben 19-19 állásnál Amorim kapott piroslapot. Sajnos az emberelőnnyel nem tudtunk igazán élni.

A 39. percben Tomori góljának köszönhetően megszereztük a vezetést, a győriek időkéréssel reagáltak a helyzetre. Az időkérést követően kettős emberhátrányba kerültünk, aminek következtében a vendégek ismét megszerezték a vezetést.

A 42. percben büntetőt ítélt a játékvezető, amelyet Tomori sikeresen értékesített. Az ellentámadás során a győriek is heteshez jutottak, amelyet ők is bedobtak.

A pályán rendkívül kiélezett küzdelem zajlott, 10 perccel a vége előtt átvettük a vezetést, azonban igazán egyik csapat sem tudott meglépni.

Az 54. percben Tomori révén kettővel növeltük az előnyünket, 32-30-as állásnál a győriek időt kértek. Sajnos az időkérést követően sikerült kiegyenlíteni a vendégeknek.

Az 58. percben Tomori hetesének köszönhetően újra két góllal vezetünk. Egy perccel a vége előtt egy vitatható játékvezetői döntést követően ismét kiegyenlítettek a győriek.

Az utolsó percben még volt lehetőségünk támadni, sajnos azonban a vendégek jól védekeztek, így döntetlent értünk el az ETO ellen.

NB I
FTC-Győr 34-34
FTC: Pastrovics, Kovacsicz, Szamoránsky, Cifra, Tomori, Szucsánszki, Vérten
Győr: Herr, Görbicz, Orbán, Löke, Lekic, Amorim, Szepesi

Fradi.hu

Reklámok