A tervek szerint nem az Újpest elleni derbi lesz az utolsó találkozó a jelenlegi Albert Stadionban.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szoros nemzetközi, valamint hazai versenyprogram miatt még nem született végső döntés az Albert Stadion búcsúmérkőzésének időpontját illetően.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a fent említett búcsúmérkőzést követő napokban, de még a tényleges bontás megkezdése előtt lehetőséget biztosítunk a stadion ereklyéinek megvásárlására, ezért arra kérünk mindenkit, hogy az Újpest elleni derbi ideje alatt, és azt követően is olyan kitüntetett figyelemmel vigyázzon a Szentélyre, ahogy tette azt az elmúlt évek, évtizedek során.

A búcsúmérkőzést követő napokban nemcsak a stadion székeit, hanem a gyepszőnyeg egyes részeit, a hálót, a kapufa néhány darabját, és más ereklyéket is meg lehet vásárolni.

A búcsúmérkőzés végleges időpontja a bontási munkálatok megkezdésétől függ. Amint ez ügyben megszületik a döntés, természetesen nem csak a mérkőzés kezdési időpontjáról, hanem az ellenfélről is azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Bérleteseinket, és az Újpest elleni mérkőzésen résztvevő szurkolóinkat levélben, emailben, hírlevélben, vagy telefonon keressük fel a székvásárlás lehetőségeinek részleteivel.

(fradi.hu)

Reklámok