Támadónk a Pápa meccsről is beszélt a rangadó mellett.


Milyen meccsre számítasz?

Jó hangulatot, jó iramú meccset és mindenképpen győzelmet várok. Nekünk magunkkal kell foglalkoznunk nem azzal, hogy a Paks megverte az Újpestet 6:0-ra. Az őszi meccs idején még be kellett illeszkednem, de most jól hangolódtam, hiszen az utolsó 3 meccsen gólt rúgtam.

Mit vársz az ellenféltől?

Új mérkőzés lesz, edzőváltás volt, az új edzővel – ha jól tudom – korábban mikor ott dolgozott még nem kaptak ki, az edzőváltás elsülhet jól is és rosszul. Én masszív ellenfélre számítok, akik keményen, harciasan, helyenként durván fognak játszani.

Nem lesz gond abból, hogy tegnap még Ligakupa meccs volt? Mit vársz a csapatodtól?

Van négy napunk, hogy felkészüljünk, a feltételek adottak. A meccsre egyébként se kell külön motiváció, hiszen telt ház mindenkit kell, hogy doppingoljon. Remélem, hogy nem lesz gond hátul, erre sok gondot fordítottunk a felkészülés során. Bízom benne, hogy végig nyomni tudunk, mert mindenképpen nyerni kell. Érezhető, hogy milyen meccs jön, ha más nem abból, hogy a sajtó folyamatosan ezzel foglalkozik. Sajnos a Pápa elleni meccsen is voltak, akik fejben már erre készültek. Természetesen minden ilyen rangadó háromesélyes, de ez remélem fix egyes lesz.

Reklámok