Törzskommentelőnk Maflaa bevállalta a pápai túrát és amellett, hogy a meccs közben folyamatosan tájékoztatott minket, remek szubjektív összefoglalót is írt. Köszönet érte!

Gyakorlatilag a csapat nagy részén látszott, hogy a töke tele van, hogy már megint itt kell lenni Pápán. Egy kicsit hidegben, kellemetlen szélben és kétgólos előnnyel :) Hogy ez elfogadható-e vagy sem, azt mindenki eldönti, de azért nálunk is csak emberek játszanak (akiknek a feje már rég a vasárnapon járt). Az első félidő első felében SEMMI nem történt, mindkét csapat várta, hogy vége legyen a meccsnek, aztán lőttek egy gólt és onnantól kezdve elhitték, hogy kiejthetnek minket. Az I. félidő förtelmes volt a Fradi oldaláról nézve. Egy dologban reménykedem, mégpedig abban, hogy legalább annyi hasznunk lesz ebből, hogy Peric soha többé nem játszik. Egyetlenegy értékelhető megmozdíthatása nem volt (nem helyzete, hanem egyetlenegy labdaátvétele vagy csele sem). Remélem, hogy ezért kapta le Moniz és rá gondolt a nyilatkozatban. Hakola próbált igyekezni, de Ő egy gyenge játékos sajnos, ennyit tud. Rögtön a II. félidő elején játszott, hogy mit jelent Böde Dani és Jenner. Aztán 1-1 után megint azt gondoltuk, hogy vége a meccsnek mehetünk haza, sajnos. És 3-2 után szintén. Mindig csak akkor ráztuk meg magunkat, amikor kezdett baj lenni.

Bödének állítom ez volt a legjobb meccse Fradi mezben (tudom, hogy hihetetlen, de ez van) Bődületesen jól játszott, és valami hihetetlen módon akart, pl. a pápaiak 3. gólja után a középkezdésből a kezdőkörből elindult 8 ember ellen, és csak az utolsó három tudta felrúgni, 23-24 méterre a kaputól (Aborah ezt el is tekerte a sorfal mellett, a kapus csak nézett, de félmétert tévedett). Jenner 7-8 percet focizott a 75-ből, ez azt jelenti, hogy 6-7 alkalommal szarrá verte a szélső védőjét vagy védőit és beadott. A többi időben neki se volt kedve ehhez az egészhez. Besic érzi, látja, hogy Ő nem NBI-es szintű, ezért hajlamos volt a könnyelműségre, de nagyon-nagyon fiatal és kiváló játékos. Fell, rakkolt, próbálkozott, rajta sem éreztem, hogy elege van már a Pápából. Sváb Dani előre játéka és visszatámadásai egyre hatékonyabbak, hátul 1-2 alkalommal lehetett volna határozottabb, keményebb. Batik…..ne legyen igazam, de Ő kicsi ide (hogy még kicsi-e, vagy lesz még jobb nem tudom). Martinus a mai meccs alapján nem biztos, hogy jobb Somalianal, de Ő rajta sem éreztem ma, hogy át akarja harapni a vasat. Aborah, fantasztikus rugótechnika, jól lát a pályán, de tőle ne várjunk vízhordó szerepet és ütközéseket. Cukic jól szállt be, akart, küzdött, ahogy egy szerb szokott :)
Ezt a meccset le kellett játszani ez látszott, és azt mondom, soha rosszabbkor egy pofon, a derbi előtt, ráadásul még tovább is mentünk (talán csak a + félóráért kár, de ez is a pofon része volt :))

Reklámok