Heréd csapatának több tagja, inkább jön a Ferencvárosnak szurkolni a saját bajnokija helyett, noha listavezetőként fontos nekik a meccs. Az egyik csapattag osztotta meg velünk az alábbi cikket. Hajrá Fradi! Hajrá Heréd!

Sok herédi játékos a Fradi – Újpestet választotta

Azt tudjuk, hogy megyénkben rengeteg a Ferencváros szurkoló, ezt is jól bizonyítja, hogy a herédi játékosok nagy része is a vasárnapi derbit választotta a Heréd – Vámosgyörk mérkőzés helyett. Ennek ellenére a hazai együttes az esélyes.

Arany Fácán Megyei II.o. 2013.03.10 – Vasárnap 14:30

HERÉD LC – VÁMOSGYÖRK SE
Vezeti: BODÓ ISTVÁN GÁBOR (SZABÓ SÁNDOR,BOZÓ ISTVÁN )

Annak ellenére a listavezető herédi együttes a mérkőzés esélyese, hogy több játékosa Budapesten lesz a meccs idején. A csapat múlt héten is nyerni tudott és magabiztosan vezeti a bajnokságot és véleményünk szerint most sem ad sok esélyt a tabella utolsó helyén szerénykedő Vámosgyörknek. Ősszel Vámosgyörkön is nyert Nikl Gábor együttese.

Nikl Gábor (Heréd) : Sajnos vasárnap több játékosunk a Fradi – UTE rangadó mellett voksolt ,de úgy érzem így is sikerül otthon tartani a 3 pontot ,míg a riválisaink idegenben lépnek pályára, ahol bármi elképzelhető lehet…. Ősszel 10 emberrel is sikerült idegenben nyernünk, most 12 emberrel ( 1 a közönség ) talán még könnyebb dolgunk lesz ,nem lebecsülve az ellenfelünket!

forrás: hevesfoci.hu

Reklámok