Március 10-én, vasárnap, délután 16 óra 30-tól teltház – több, mint 16000 néző- előtt kerül megrendezésre a magyar labdarúgás legnagyobb riválisainak párharca, a Ferencvárosi Torna Club – Újpest FC összecsapás.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel az FTC az alábbi fontos információkkal szeretné segíteni a szurkolók bejutását az Albert- Stadionba.

Felhívjuk a hazai szurkolók figyelmét, hogy a magas nézőszám és a várható közlekedési korlátozások miatt jelentősen meg fog nőni a belépés ideje.

Ezért a klub minden érvényes belépővel jelentkező fradistát arra kér, hogy ne a mérkőzést megelőző fél órában, hanem legalább másfél órával a meccs kezdete előtt érkezzen meg a stadionhoz.

A rendezők kizárólag ebben az esetben tudják garantálni, hogy mindenki el tudja foglalni helyét a kezdő sípszóig. A kapukat 14 órától nyitjuk, ezzel is segítve a gördülékeny és kényelmes belépést a stadionba.

A vendégszurkolók számára fontos tudnivaló, hogy nekik már az Újpest Városkapunál található P+R parkolóban kialakított ellenőrző-beléptető ponton alá kell vetniük magukat a jegyellenőrzésnek 14 órától. Ezután, a rendőrség által kijelölt helyet már nem lehet elhagyni, az Újpest drukkerek innen együtt, külön metróval utaznak a találkozó helyszínére.

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy aki az Újpest-Városkapunál kialakított beléptető ponton nem veti alá magát az ellenőrzésnek és nem utazik a két külön metró egyikével, nem fog tudni bejutni az Albert- Stadionba. Az Üllői úton a vendégszurkolók számára beléptetés és jegyellenőrzés nem lehetséges!
A Ferencvárosi Torna Club arra kéri a szurkolókat, hogy a belépésnél tartsák be a rendezők iránymutatásait, és saját biztonságuk, valamint a kellemetlenségek elkerülése végett a fenti iránymutatásoknak megfelelően tervezzék meg a vasárnap délutánjukat.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük és mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

Reklámok