Vezetőedzőnk testi épségét sem kímélte tegnap.

Jó hangulatú, de pörgős edzésnek lehettek tanúi azok a szurkolók, akik az esős idővel dacolva kilátogattak tegnap. Szerencsére a maródiak számát nem gyarapítottuk tegnap, illetve mégis, de nem a játékosok közül sérült meg valaki.

Edzőnk Ricardo Moniz a tőle szokott vehemenciával vezényelte a foglalkozást és néhány alkalommal maga is beszállt a gyakorlatokba. A fejeléses feladatnál, amikor a két játékos egymásnak fejelgette a labdát a holland szakvezető a két fiatalt Batikot és Svábot próbálta kilökni a labda alól, meccsszituációt modellezve.

Játékosaink nagyon helyesen nem hagyták magukat és az egyik akció végén Ricardo balszerencsésen érkezett a földre, aminek során megsérült a keze és rövid orvosi ápolásra is szorult, ahonnan bekötött kézzel, nagy taps közepette érkezett vissza. Ez azonban nem vette el a kedvét és későbbi gyakorlatban játékospályafutását idézően védőként próbálta megzavarni a játékosokat. Ennek során, – és ez a FradiMédia felvételén is látható – előbb Besic rúgta elég erősen fejen labdával, majd Batik Bence találta el lábával az elé vetődő edzőt. Bízunk benne, hogy edzőnk elszántsága játékosainkban is viszontlátható lesz holnap.

Reklámok