A dózsás támadó bizakodó.

– Mennyi idő kellett, hogy feldolgozzák a Paks elleni mérkőzésen történteket?

– Egy-két nap kellett, hiszen senki nem erre számított. Jó felkészülésen vagyunk túl, és tulajdonképpen KO-ként ért minket az első mérkőzés, főleg az első harminc perc, a három góllal. Abból nem tudtunk felállni, de már hétfőn is a Ferencváros elleni meccs lebegett mindenki szeme előtt – mondta Remili Mohamed. – Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, teljesen más hangulattal. Háromesélyes a derbi, akárki akármit mond, úgy gondolom, semmivel nem vagyunk rosszabb csapat a Fradinál, és ezt szeretnénk bizonyítani vasárnap!

– Az FTC számára pozitív, az Újpest számára viszont negatív előjeleket hogy lehet megfordítani?

– Nagyon szervezettnek kell lennünk, nem szabad fejetlenül előrerohanni, kitámadni. Szerintem annak meglehet az eredménye, ha szervezett, összeszedett játékot tudunk mutatni. Mindenképpen közel kell lennünk a játékosaikhoz, nagyon fegyelmezetten kell védekeznünk, és ez persze a támadásokra is igaz, hiszen tudjuk, hogy a Ferencváros jó és szervezett csapat, amelyet egy nagyon jó edző szépen összerakott. Úgy gondolom, a kontrákra építhetünk, és a rögzített helyzetek, amelyek Kabát Péter révén is nagyon veszélyesek. Ennek meglehet az eredménye. Mindenképpen ponttal, vagy pontokkal szeretnénk távozni az Üllői útról.

– A Paksnak a szerencsére is szüksége volt a kiütéses győzelemhez, most nyilván az Újpestre is ráférne egy kis szerencse a derbin…

– Bízunk benne, hiszen a szerencse forgandó, ahogy mondják. A Paksnak voltak olyan góljai, amelyek óriási szerencsével születtek, és ne beszéljünk a kiállításról, ami jogtalan volt. Ez megfogta a csapatot, de a Fradi ellen akármi történhet, hiszen az egy másik mérkőzés lesz. Lehet, hogy az ötödik percben jön egy kapuskiállítás, vagy bármi, ezt nem lehet megjósolni. Úgy gondolom, jó előjelekkel várjuk a mérkőzést, a héten nagyon keményen dolgoztunk. A megbízott edzőnket mindenki ismeri, mindenki tudja, hogy mit kér tőlünk, mit akar látni.

– Egyénileg milyen felkészülésen van túl?

– Kicsit nehezebben indult, úgy érzem, mostanra sikerült úgy felvennem a ritmust, és erőnlétben is visszakerülnöm a korábbi szintre, hogy akármennyit játszhatok, számíthat rám a vezetőedző. Remélem, meg tudom oldani azt, amire kér. Nagyon szeretnék játszani a Ferencváros ellen, és meghálálni a bizalmat. Remélem, győztes csapatba állhatok majd be.

forrás. rangado.hu

Reklámok