A Fradi szurkolókról is elismerően szólt Soma.

A Fradi brazil univerzális játékosa hálás a közönségnek,. amiért belehajszolta a csapatot a győzelembe. Somalia még azt is bevallotta, hogy hasonló bombagólt, mint az Újpest elleni, nos, hát ilyet még soha nem szerzett a pályafutása során. Pláne, nem bal lábbal.

Mindenkit (na, jó, sokakat meglepve) Ricardo Moniz a hátvédsorba vezényelte Somaliát, a csapat és az NB I-es mezőny egyik leggyorsabb játékosát. Somalia hálószaggató bombagóllal hálálta meg Moniz mester vállalkozókedvét. “Az első félidőben jól játszott a csapat és ekkor a védekezésünk is remekül működött, hozzáteszem, mi domináltunk. A szünet után feljavult az ellenfél, de egy hatalmas góllal sikerült megnyernünk a derbit.” – értékelt a brazil “jobbhátvéd”.

Somalia (640x380)

Somalia élete gólját lőtte

Somalia a góljáról meglehetősen szerényen nyilatkozott. “Még soha nem rúgtam ekkora gólt bal lábbal! Csak mentem előre, toltam, egyre beljebb és beljebb és örülök, hogy ilyen jól sikerült eltalálnom a labdát!” Somalia egyébként a Fradi-közönségnek is hálás: szerinte az Újpest ellen a közönség volt a 12. játékos.

forrás: 442.hu

Reklámok