A borzas lila szerint miatta kaptak ki.

„Elég rosszul érzem magam, nehéz úgy túljutni egy vereségen, hogy tudod, a hibád miatt kapott ki a csapatod – mondta a tőle megszokott őszinteséggel a svájci-olasz légiós. – A beadást követő pillanatokban két megoldási lehetőség fordult meg a fejemben, hogy odabólintom a társamnak, vagy erővel kifejelem minél messzebb. Az előbbit választottam, sajnos azonban tévesztettem. A csapatból azonban senki sem hibáztatott, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy együtt nyerünk és együtt veszítünk, én pedig érzem magam annyira erősnek, hogy fel tudjam dolgozni a kudarcot is. Ettől még borzasztóan bánt az eset, két óránál nem is aludtam többet, ugyanakkor tudom, a futball része, hogy csinálsz jó és rossz dolgokat egyaránt.”

Ami a lilák futballját illeti, a nyitó fordulóbeli förtelemhez képest különösen igaz, hogy a jó irányba látszik elmozdulni, avagy ha létezik vereség, amely erősebbé tehet egy társaságot, az Üllői úti olyannak tűnt. Olyan volt?

„Reméljük, szerintem sem játszottunk rossz meccset – reagált a balhátvéd. – A vereség persze fáj, de ráléptünk egy útra, ami jó irányba vihet. Ezt éreztem már az elmúlt heti edzéseken is. Ugyanakkor a futballban mégiscsak az eredmény számít, mindenkit az alapján ítélnek meg, vagyis az MTK ellen még jobbnak kell lenni, hogy immár tényleg sikeresek legyünk.”

(nso)

Reklámok