Szani még a szezonban szeretne visszatérni a pályára.

– Hogy van a vállad?
– Egyre jobb. Már szeretnék visszaállni, de az orvos még nem engedi, és Elek Gábor sem örül ennek az ötletnek. Próbálok türelmes lenni.

– Mit szólsz a csapat eddigi teljesítményéhez?
– Nagyon jól játszottak a lányok, le a kalappal előttük! Az utolsó mérkőzésen a Valcea ellen látszott, hogy elfáradtak. Sajnos elfogytunk, hiszen nagyon kevés bevethető játékosunk van. Ennek ellenére ezen a meccsen is helytálltak és ugyanúgy szívvel-lélekkel játszottak. Számomra az volt a legrosszabb, hogy a pálya szélén kellett ülnöm, nem tudtam segíteni, csak szurkolni.

– A Győr elleni, hétközi meccs közrejátszhatott abban, hogy nem sikerült a győzelem a Valcea ellen?
– Biztosan nagyon sokat kivett a csapatból, hiszen óriási mérkőzés volt. Szerdán is mindenki hajtott, küzdött, de úgy tűnik, ennek a keretnek sok volt ez a két mérkőzés.

– A Győr elleni döntetlennel hatalmas bravúrt vitt véghez a csapat. Legutóbb akkor sikerült ez, amikor te is pályára léptél.
– Sokkal jobb érzés volt, amikor én is pályán voltam, de most is nagyon örültem a sikernek, hiszen már négy éve volt, hogy pontot tudtunk szerezni a Győrtől. Százszázalékosan idén már biztosan nem nyernek bajnokságot.

– Visszatérve a Bajnokok Ligájára. Szerinted meglesz a BL-elődöntő?
– Az a baj, hogy ez nem csak rajtunk múlik. Szombaton mindent megteszünk azért, hogy a továbbjutásunk lehetősége életben maradjon. Hozzá kell tenni, hogy már az is hatalmas siker, hogy eddig eljutottunk. Nekünk most a bajnokságban és a Magyar Kupában is nagy céljaink vannak! Küzdünk tovább a Győr elleni pontokért!

– A jövőt figyelembe véve, egy esetleges bajnoki döntőre rendben lesz a vállad?
– Úgy készülök, hogy a bajnoki döntőn már segíthessem a csapatot.

Fradi.hu