Egy hét alatt az MLSZ és képviselői az alábbi döntéseikkel sújtották a Fradit, döntsétek el, hogy véletlen-e?

2013. III. 5.:
Kijelölik a Fradi-Dózsa meccs bíróját, mindenki elképedésére a korábban ugyanebben a párosításban téves ítéletek tömkelegével a Dózsát segítő Solymosi kapja a meccset.

2013. III. 9.:
Békéscsaba – Fradi II: A Békéscsaba győzelmét Böcskei bírónak köszönhette, aki egy csak általa látott fault után tizenegyest adott a Csabának és azon melegében két Fradi játékost is kiállított. (A bevallottan elfogult csabai beszámoló is véleményesnek minősítette az esetet és azt, hogy utolsó ember lett volna a védő, tudjuk ez mit jelent…) Később Lipcsei Petit és a gyúrónkat is elküldte a játékvezető a padtól. A győztes gólt egy olyan csabai játékos szerezte, akinek a pályán sem szabadott volna lennie, ugyanis a meccs korábbi szakaszában szándékosan, ököllel arcon ütötte Batikot.

2013. III. 10.:
A rangadó napja, a meccsen Solymosi “elfelejti” kiállítani Kabátot, aki sárga lap birtokában megütötte Gyömbért, ezáltal súlyos sérülést okozva Neki. Amíg Gyömbért ápolják a Dózsa kihasználva az emberelőnyt egyenlít. Szintén elmarad a sárga vagy piros lap, amikor a földön ülő Jenner szemébe nyúl bele szándékosan az Újpest játékosa.

2013. III. 12.:
Az MLSZ FEB az “FTC-t, mint visszaesőt, 2.000.000 forint pénzbüntetés megfizetésére, továbbá a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzés nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartására kötelezi. Ez utóbbi büntetés végrehajtását a FEB 2013. június 30-ig felfüggeszti.” Többek között rasszista transzparensek miatt, bár utóbbiakat még a meccsről khm… sajátságos stílusban beszámoló TV2 vagy ATV sem látott. Hacsak az “Autonómiát Székelyföldnek!” felirat nem számít annak… Tették mindezt úgy, hogy a Sport TV műsorában Puhl Sándor MLSZ vezető még – másokkal együtt – lelkendezett a szurkolás, a meccshangulat miatt.

2013. III. 12.:
Az MLSZ FEB eltiltja a Békéscsabán tévesen kiállított játékosainkat, de a sérülést okozó Kabátot nem, Retteghy FEB elnök “úr” persze korábban is felmondta a leckét, amikor arról kérdezték, hogy utólag el lehet-e tiltani a – meglepő módon – akkor is ellenfelét megütő Kabátot vagy egy Fradista játékost a válasz: Amit biztosan állíthatok, az az, hogy Rafe Wolfe ügyében sor fog kerülni a fegyelmi eljárásra, Kabát Péter esetén ez nem biztos – .

Reklámok