Bár végleges döntés és így név még nincsen, de úgy tudjuk jó nevű, és a Ferencváros történelméhez is köthető ellenfél ellen lép pályára csapatunk.

Információink szerint három nemzetközileg ismert, de a Fradi múltjához is kapcsolódó együttes került komolyan képbe lehetséges ellenfélként. Ahogy az több helyen megjelent az egyik ilyen a Rapid Wien volt. A bécsi csapat számára két időpontot is felkínált Clubunk, de sajnos egyik sem volt számukra megfelelő.

Tovább jutott a Fradi vezetése az olasz főváros patinás klubjával, a Lazioval folytatott tárgyalásokon, náluk a klub áldást mondott a találkozóra, de sajnos az égszínkékek vezetőedzője, Vladimir Petkovic, ellenezte a budapesti túrát a bajnokság hajrájában. A harmadik együttes esetében, azonban minden jól alakult, így ha nem jön közbe semmi ők lehetnek csapatunk ellenfelei. A leendő partner jelenleg az első ötvenben van a klubvilágranglistán és köthető a Ferencváros történetéhez is.

A hírek szerint a klubvezetés szeretne régi adósságokat is rendezni ezen a meccsen, így sor kerülhet olyan nagyságok búcsúztatására, mint Dragóner Attila vagy Lipcsei Péter. A mérkőzésen kívül számos más érdekes program teszi minden Fradista számára emlékezetessé és méltóvá a búcsúzó stadion utolsó napját. A búcsúmeccsre várhatóan március 24-én, vasárnap kerülhet sor.

Reklámok