Egy szurkolónk 1 millió forintot adományozott az MLSZ-büntetés törlesztésére. Kubatov Gábor és Orosz Pál is hozzájárult a büntetés kifizetéséhez.

Amint arról vélhetően már minden szimpatizánsunk értesült, a Ferencvárosi Torna Clubot a vasárnapi derbi miatt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 2 millió forintra, valamint felfüggesztett zárt kapus mérkőzésre büntette meg.

A büntetés hírére szinte azonnal reagáltak szurkolóink. Számtalan megkeresés érkezett klubunkhoz, amiben szimpatizánsaink jelezték hozzájárulási szándékukat a pénzbüntetés befizetéséhez.
Sőt, volt olyan szurkolónk, aki már el is juttatott 1 millió forintot klubunkhoz, amely már be is került pénztárunkba.

Klubunk lehetőséget biztosít arra, hogy azon szurkolóink, akiknek ez módjában áll, hozzájárulhassanak az MLSZ büntetésének összegéhez, ezzel is bizonyítva, hogy a Fradi egy összetartó nagy család.

A bankszámlaszámot, ahová az utalásokat küldhetik, cikkünk alján találhatják meg. Amennyiben nagyobb összeg folyna be, mint a büntetés mértéke, abban az esetben a fennmaradó összeget labdarúgó csapatunk utánpótlása kapja meg.

Szurkolóink mellett a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor, valamint az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál is 200-200 ezer forinttal hozzájárult az összeg törlesztéséhez.

Számlaszám: 11600006-00000000-57969480
A közleménybe azt írják: Utánpótlás támogatás

A Ferencvárosi Torna Club büszke szurkolói összefogására, és megtisztelőnek érez minden egyes hozzájárulást!

(fradi.hu)

Reklámok