Jobban van a Kabát által lekönyökölt játékosunk.

Kabát Péter vasárnapi „könyököse” után hogy van a feje?
– Csütörtökön lekerült rólam a ragtapasz, amely a felszakadt szemhéjamat húzta össze, nincs duzzanat, nincs fejfájás, így mondhatom, minden rendben van velem – felelte csapata pénteki edzése után Gyömbér Gábor.

– A tavasszal két meccsen hat pontot szerzett a Fradi, így gondolom, nem örült, amikor megtudta, hogy a hétvégi fordulót elhalasztják.

– Ha abból indulok ki, hogy lendületbe jöttünk, nyilván jó lett volna vasárnap játszani a Honvéd otthonában, de az is igaz, sérülésveszélyes pályán nem szabad futballozni. Sajnos a körülmények most korántsem ideálisak, így érthető, hogy az illetékesek a halasztás mellett döntöttek.

– A Ferencváros pillanatnyilag ötödik, az éllovas ETO tizenhárom pontos előnye behozhatatlannak látszik, ám a második helyezett MTK csak négy pontra van. Minek kell történnie az idény hátralévő részében, hogy jó szívvel gondoljon vissza a tavaszra?

– Az Albert-stadion atmoszférája megbénítja az ellenfeleket, ezért nem bánnám, ha csúszna az albérletbe költözésünk napja. Az Újpest ellen kezdtünk fáradni, mégis a rivális fölé kerekedtünk, de említhetném az őszi utolsó fordulót, amikor kétgólos hátrányból vertük meg a Pécset, mégpedig szurkolóink hathatós segítségével. A nagy hátrány ellenére nem mondunk le a bajnoki címről, de akkor sem leszek csalódott, ha „csak” a dobogón végzünk. A lényeg az, hogy kiléphessünk a nemzetközi porondra.

forrás: nso.hu

Reklámok