Boldog születésnapot kívánunk! Czégány Pál főszerkesztő írását olvashatjátok

Egy évvel ezelőtt, 2012. március 18-án, 17.50-kor izgatottan toporogtunk a fradi.hu festékszagú szerkesztőségében. Míg mi az oldal indulása előtti utolsó ellenőrzéseket végeztük, a Szentélyben már a Honvéd elleni találkozóra hangolt a közönség. Morajuk megtöltötte a feszült csendben hallgató néma irodát. Akkor már hetek, hónapok óta folytak az előkészületek, hogy a startra a lehető legjobb arcát mutassa az oldal a fradistáknak.

Hiteles, gyors és minőségi tájékoztatás.
Mindezek mellett azt tűztük ki célunkként, hogy valami új dolgot csempésszünk a magyar klubhonlapok világába. Tisztelettel viszonyultunk elődeink munkájához, azonban valami mást akartunk csinálni, mint amit a többi klubnál korábban láttunk. Nem túlzás, égtünk a tettvágytól, a szerkesztőség minden tagja a lelátóról érkezett a klubházba, a megilletődöttséget azonban hamar felváltotta a munka, a jó iránti vágy.

Mi minden történt az elmúlt egy év során? Mit jelent egy 114 éves klub történelmében egy évet végigdolgozni?
Utóbbi kapcsán nyugodtan mondhatom: a mindent.
Előbbi kapcsán érdemes egy rövid számvetést végezni.

A jelenlegi pillanatig 3327 cikket töltöttünk fel a fradi.hu-ra. Ez azt jelenti, hogy megközelítőleg naponta – és mindez talán egyedülálló a klubhonlapokat figyelembe véve hazánkban – 5-6 darab hírrel vártuk a friss információkra szomjazó fradistákat. Tudósíthattunk a spanyolországi, valamint a törökországi edzőtáborból, együtt éltük meg kézis lányainkkal a KEK-győzelmet, szorítottunk sportolóinknak az Olimpián, és minden egyes mérkőzés előtt – legyen az bármelyik szakosztályunk meccse – azt az izgalmat éreztük, amit akkor, márciusban, az indulást megelőző percekben.

Az elmúlt egy év során voltak csatáink más médiumokkal, de a harcok mellett elkészítettük a Simon Tiborról szóló emlékfilmet, besegítünk a Zöld és Fehér magazin működésébe, elkészítettünk egy évkönyvet, és megannyi egyéb területen próbáltunk tenni mindannyiunk szenvedélyéért, a Ferencvárosi Torna Clubért. Temérdek interjút, meccs- és edzésbeszámolót írtunk, próbáltunk nagy figyelmet szentelni múltunknak, hagyományainknak, legendáinknak, és világszerte elismert szurkolótáborunknak.

2012. március 18., 18.00.
Megnyomtunk egy gombot, és mindannyiunk életében egy új fejezet kezdődött. A klub részei lettünk. Csak remélni tudjuk, drukkereink is magukénak érzik honlapunkat, hiszen ahogy az elmúlt egy év közösen telt el, úgy az előttünk álló izgalmasnak ígérkező időszakot is közösen éljük meg.

Boldog szülinapot, fradi.hu!

Czégány Pál
főszerkesztő
http://www.fradi.hu

Reklámok