A jelenleg a Kolozsvárt erősítő, korábban a Fradiban nevelkedő játékos osztotta meg érzéseit a meccsel kapcsolatban.

Klubunk saját nevelésű játékosa, Vass Ádám bízik benne, hogy egykori és jelenlegi csapata hangulatos mérkőzésen búcsúztatja a Szentélyt.

Amint arról beszámoltunk, labdarúgó-csapatunk a magyar tulajdonban levő, BL-résztvevő Kolozsvár ellen játssza utolsó mérkőzését a Szentélyben. A vasárnapi összecsapással kapcsolatban klubunk saját nevelésű játékosát, a jelenleg a CFR alkalmazásában álló Vass Ádámot kérdeztük.
– Köszönöm, már sokkal jobban vagyok, ám annyira sajnos még nem épültem fel, hogy vasárnap a Fradi ellen pályán legyek – válaszolta állapotáról érdeklődő kérdésünkre a fradi.hu-nak Vass.

– Mennyire követed a klubunkkal kapcsolatos híreket, történéseket?

– Igyekszem folyamatosan tájékozódni a csapat szereplésével kapcsolatban. A legutóbbi, Újpest elleni Derbi megtekintését például ki nem hagytam volna. Szerencsére, kint, Kolozsváron is élőben tudtam nézni a mérkőzést.

– Klubodnál milyen fogadtatása volt a hírnek, hogy a Fradi otthonában játszotok majd?
– A játékostársak rögtön kérdezgettek az együttes jelenlegi erősségéről, és érdeklődtek az összecsapással kapcsolatban. Bízom benne, hogy a szurkolóink is örülnek majd a hírnek. Remélem, jó mérkőzést játszik a Kolozsvár és a Fradi, amelyen méltóképpen sikerül búcsúztatni a stadiont.

forrás: fradi.hu

Reklámok