Egykori védőnk és Lipcsei Peti nyilatkozott a tegnapi edzés után.

A Ferencváros egykori futballistái tegnap délelőtt visszatértek sikereik helyszínére, újra elfoglalták helyüket az Albert stadion öltözőjében, majd Ricardo Moniz (48) vezetőedző irányításával együtt tréningeztek a csapattal. Az FTC vasárnap (17 óra) a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt kolozsvári CFR Cluj ellen búcsúzik a létesítménytől, s ez lesz az öt játékos utolsó meccse zöld-fehér színekben. Sőt ezen a mérkőzésen köszönnek el Keller Józseftől (47) is.

– A nyáron távoztam a Fraditól, és Gyirmóton folytattam a pályafutásomat, a váltás nyomai még mindig bennem vannak, de nagyon örülök, hogy meghívtak a találkozóra és együtt készülhettem a többiekkel –
nyilatkozta a védő Balog, aki egy év megszakítással 2000 óta volt a klub labdarúgója. – Fantasztikus élmény visszajönni, újra találkozni, beszélgetni a régi játékostársakkal. Ricardo Moniz pörgős edzést tartott. Várom a vasárnapi összecsapást, nagy öröm lesz kifutni a pályára, a stadionban több ezer szurkoló előtt szerepelni.

búcsú2

A búcsúzó játékosok közül Lisztes futballozik még, jelenleg az NB III-as Soroksár együttesében. Rósa abbahagyta a profifocit, Dragóner és Keller az FTC utánpótlását segíti, míg Lipcsei a klub másodosztályú együttesének trénere.


– Az én helyzetem más, mint a többiekké, már három éve abbahagytam, de nem szakadtam el az egyesülettől, nap mint nap bejárok –
mesélte Lipcsei, aki a mérkőzések számát tekintve csúcstartó, 647 alkalommal lépett pályára a Fradiban. – Amikor visszavonultam, az akkori angol vezetőség nem szervezett nekem búcsúmeccset, megtisztelő, hogy a mostaniak gondoltak rám. A tervek szerint csapatkapitányként vezetem majd ki az együttest vasárnap a gyepre, ez biztosan megható pillanat lesz számomra.
forrás: blikk.hu

Reklámok