Tartalékos csapatunk vereséget szenvedett a négybe kerülésért küzdő hazaiaktól.

Érd 24-22 (8-13) Ferencváros

Galéria: handball.hu

Telt ház előtt fogadta csapatunkat az Érd, igaz ez nem meglepő, hiszen alig több, mint háromszáz szurkoló helyezhető el a helyi iskola tornatermében. Csapatunk igen tartalékosan állt fel az ismert sérülések, valamint Tomori Zsuzsa eltiltása miatt. Az első félidőben egy pár perces üresjárat kivételével jobbak voltunk a hazaiaknál, mind védekezésben, mind támadásban, ami az eredményben is megmutatkozott, hiszen Szucsánszki Zita utolsó másodperces átlövésből szerzett gólja után öttel vezettünk. Meg kell említeni, hogy a kapusteljesítmény is remek volt, Abramovich 40% felett fogott.

A folytatásban visszaesett a teljesítményünk támadásban, a védekezés viszont továbbra is jó volt, hiszen közel hét percig nem tudott gólt szerezni az Érd, igaz, mi is csak egyet. Ezután tartottuk a hat-hét gólos előnyt, de nem sokáig, mivel a védekezés is alábbhagyott, valamint kiállítást is kaptunk, így Bognár vezérletével kettőre csökkentették a hazaiak hátrányukat. A gólcsendünket Vérten szakította meg és Pastrovics is jól váltotta Abramovichot. Szucsánszki kiállítása alatt végül kiegyenlítettek (2-9-es roham), majd kiegészültünk. Az utolsó két percre döntetlen állással indultunk neki, gólt nem tudtunk szerezni, míg az életéért küzdő Érd kettőt is, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Elek Gábor

Az utolsó negyed órában szinte már kapura se tudtunk lőni, ma ennyi volt ebben a mérkőzésben a jelenlegi állapotunkban. Az elődöntőben majd találkozunk és megmutatjuk majd, hogy jobbak vagyunk.