A hivatalos oldal tájékoztatója.

Klubunk – várhatóan – 2014 őszéig a Puskás Ferenc Stadionban játssza le hazai mérkőzéseit. A „költözés” miatt szurkolóink dolgát megkönnyítve egy cikkbe gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat a beléptetéssel, szurkolói elhelyezéssel, szektorbeosztásával, valamint jegyvásárlással kapcsolatosan.

Alapvető információk

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az FTC Labdarúgó Zrt. által a Puskás Stadionban rendezett mérkőzésekre is kizárólag szurkolói kártyával lehet jegyet váltani, illetve belépni a Stadionba!

Hétköznapokon a regisztrációs ügyintézés, valamint a jegyelővétel továbbra is az Albert Stadionnál található Fradi Shopban zajlik! Amennyiben a bontási munkálatok miatt a Shop is költözésre kényszerül, arról természetesen időben tájékoztatást adunk a fradi.hu-n.

A mérkőzések napján a regisztráció a Puskás Stadion Dózsa György úti beléptetési pontjánál elhelyezett konténerben lesz elérhető, a jegyet vásárolni pedig a Puskás Stadion pénztáraiban, mind a Stefánia úti, mind a Dózsa György úti bejáratoknál!
Jegy és belépési információk

A Puskás Stadionba ősztől fog klubunk helyre szóló bérletet árusítani.

Hazai „A” kategória (J bal, J bal, H jobb, H bal, G jobb, G bal, F jobb szektorok)

A jelenleg „A” kategóriás (oldallelátós) bérlettel rendelkező szurkolók a J jobb szektortól G jobb szektorig bezárólag foglaljanak helyet, érkezési sorrendben. Ezekbe a szektorokba jegyet nem árusítunk!

„A” kategóriás jegyeket a G bal és az F jobb szektorokba lehet majd vásárolni, kiemelt kategóriájú bajnokikon 3.000 Ft-ért, minden további bajnokikon 2.500 Ft-ért.
Ezekbe a szektorokba belépés kizárólag a Stefánia útról lehetséges, a jegyárusítás a Stefánia úti pénztárakban történik!

Hazai „B” kategória (L jobb, M bal, M jobb, N bal, N jobb, O bal szektorok)

A jelenleg „B” kategóriás (kapu mögötti) bérlettel rendelkező szurkolók érkezési sorrendben itt foglalhatják el helyeiket, itt nincs külön kijelölt bérletes szektor, jegyeket is lehet váltani ezekbe a szektorokba, a mérkőzések kategóriájától függetlenül 1.400 Ft-ért.

A „B” kategóriás helyekre a belépés kizárólag a Dózsa György útról, illetve a jegyárusítás a Dózsa György úti pénztárakban történik!

Hazai „C” kategória (VIII baltól, IX jobb, IX bal, X jobb szektorok)

A jelenleg Családi bérlettel (A-B-C szektorok) rendelkező szurkolók érkezési sorrendben itt foglalhatják el helyeiket, itt nincs külön kijelölt bérletes szektor, jegyeket is lehet váltani ezekbe a szektorokba, a mérkőzések kategóriájától függetlenül 1.400 Ft-ért.

A „C” kategóriás helyekre a belépés kizárólag a Dózsa György útról, illetve a jegyárusítás a Dózsa György úti pénztárakban történik!

Kiemelt kategória (VII jobb szektor)

A kiemelt kategóriájú szektorba kiemelt bajnokikon 3.500 Ft-ért, egyéb bajnokikon 3.000 Ft-ért lehet belépőt váltani.

Mind a Dózsa György úti, mind a Stefánia úti oldali pénztárakban lehet ide jegyet váltani, de a belépés kizárólag az Ifjúság útja felől történik, ahol a kiemelt kategóriájú jegyekkel rendelkezők térítés ellenében igénybe vehető a belső parkoló!

VIP páholy

A Támogatói VIP bérlettel rendelkezők a VIP páholy jobb oldalán, elkülönített részen, érkezési sorrendben foglalhatnak helyet.

Belépés kizárólag az Ifjúság útja felől, a Támogatói VIP bérlet felmutatásával a parkolási lehetőség ingyenesen igénybe vehető a belső parkolóban!

Jegyeket korlátozott számban, és kizárólag elővételben árusítunk a VIP páholyba, kiemelt bajnokikon 7.000 Ft-ért, egyéb bajnokikon 5.000 Ft-ért. A jegy felmutatásával a parkolási lehetőség ingyenesen igénybe vehető a belső parkolóban!

Nyugdíjas és diákjegyek

Nyugdíjas és diákjegyeket – a VIP páholy és a kiemelt kategóriájú helyeket kivéve – továbbra is lehet vásárolni, a kiemelt kategóriájú bajnokikon 1.400 Ft-ért, minden további bajnokinkon 1.200 Ft-ért. A kedvezményre jogosító okiratot, vagy annak fénymásolatát kötelező bemutatni!

10 éves kor alatt a Puskás Stadionban rendezett mérkőzéseken is ingyenes a belépés!

Vendég szektorok (I bal, II jobb szektorok)

Ezekbe a szektorokba a mérkőzések kategóriájától függetlenül 1.400 Ft-ért lehet jegyet vásárolni, ellenféltől függő helyszínen és időpontokba. Az aktuális információkról a vendégdrukkerek a fradi.hu-n tájékozódhatnak.
Belépés kizárólag a Stefánia úti vendégbejáraton!

Mozgássérült belépés

Mozgássérült szurkolóink az Ifjúság útja felől, a déli maratoni kapun juthatnak be a stadionba, és a Dózsa György felöli alapvonal mellől tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Az említett szektorokon kívül eső lelátórészek a közönség elől le lesznek zárva.

Sajtó

Az éves akkreditációval rendelkező újságírókat, fotósokat e-mailben tájékoztatjuk a mérkőzést megelőzően. Minden további kollégát a mérkőzést megelőzően a fradi.hu-n értesítünk a szükséges tudnivalókról az elkövetkezendőkben.

13174

Fradi.hu

Hírdetés