És mivel szerinte a Ligakupa meccs második félidejében már egyenlő ellenfelek voltak, ezért jó eredményben bízik.

Albert Ádám, az egriek középpályása a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a két Ligakupa-mérkőzés során szinte teljesen sikerült kiismerniük aktuális ellenfelüket. Hozzátette, bár a csapatnak időre van szüksége ahhoz, hogy összeszokjon, úgy érzi, minden nap egyre jobb játékot mutatnak.

– Azt mondanám, az első Ligakupa-mérkőzés előtt körülbelül ötven százalékban ismertük a Ferencváros játékát – mondta Albert Ádám, az egriek 22 éves középpályása. – Úgy érzem, a két mérkőzés tapasztalatait is felhasználva most körülbelül kilencven százalékban sikerült kielemeznünk, felmérnünk ellenfelünk erejét. Ismerjük az erősségeiket és a gyenge pontjaikat is. A második mérkőzés utolsó felében már egyenrangú ellenfelei voltunk a Fradinak, és hiszem, hogy elsősorban a kontráinkra építve jó eredményt érhetünk el a hétvégi találkozón is. [kérdés, hogy egyenlő ellenfélnek tekinthető az a csapat, amleiyk nem rúg kapura…´- sherlock]

– A legtöbb csapattal ellentétben nem estek ki a tétmérkőzések ritmusából. Előnyükre válhat ez a későbbiekben?

– Mindenképpen előnyünkre válhat, hogy éles meccseken, folyamatosan terhelés alatt álltunk, nem estünk ki ebből a ritmusból. Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen míg a tavaszt a legtöbb riválisunk kész játékoskerettel kezdte, addig nálunk az új vezetőedzőnknek az újonnan érkezett társakat is be kellett építenie a csapatba. Új felállást gyakoroltunk, és főként az első Ligakupa-találkozónkon volt érezhető, hogy még bizonytalanul mozgott a védelmünk az új hadrendben. Viszont azóta is sokat készültünk, edzettünk. A Fradi elleni második meccsen már látható volt, hogy magabiztosabban játszottunk, és azóta is folyamatosan javul a játékunk.

– A zöld-fehérek után rövid időn belül az MTK és a Debrecen ellen is pályára lépnek. Milyen reményekkel vágnak neki ennek a nehéz sorozatnak?

– Nem lesz könnyű dolgunk, de az esélyünk mindig megvan a győzelemre. Minden mérkőzés null-nullról indul! A csapaton belül természetesen minden meccsen elvárás a győzelem, nem futhatunk ki feltartott kezekkel a pályára. Nagyon fontos, hogy minél több pontot gyűjtsünk a következő találkozóinkon, hiszen csak így harcolhatjuk ki a bennmaradást.

(rangado.hu nyomán)

Reklámok