Információink szerint hamarosan váltás történhet a válogatott élén, és az egyik legesélyesebb jelölt a szövetségi kapitányi posztra a mi Ricardonk.

Bár hivatalosan nem ezt kommunikálják, de az MLSZ-ben úgy látják, hogy a két legutóbbi döntetlennel alaposan megcsappantak esélyeink a második hely elérésére a világbajnoki selejtezőcsoportban. A pótselejtezőt érő hely eléréshez bukaresti győzelemre lenne szükség, és ehhez az MLSZ szerint friss impulzusok kellenek a válogatott élére, és ezért szükséges a csere. Abban is bíznak, hogy új edző érkezésével többek közt Huszti Szabolcs is visszatérne a válogatotthoz. Mint megtudtuk a jelöltek közt külföldiek szerepelnek, akiknél előnyt jelent, ha már van magyar tapasztalatuk, többek közt emiatt is Moniz az egyik legesélyesebb jelölt.

Természetesen, ha Monizra esik a választás, akkor abba klubunknak is bele kell egyeznie. Moniz szövetségi kapitánykodása nem feltétlen jelentené azt, hogy mi elveszítjük, hisz több sportágban is bevett gyakorlat, hogy egy klubedző egyben a válogatott edzője is.

További, az MLSZ tájékáról származó hír, hogy az FB kedden vizsgálja, a Fradi-Eger meccsen történt rendezési hiányosságokat, ha vétkesnek találnak, akkor automatikusan életbe lép a Dózsa meccs után kapott felfüggesztett zárt kapus büntetés. Az ellenőri jelentés a szokásos: trágár, rasszista rigmusok és egyéb rendzavarások.

Reklámok