A bajnoki címre esélyes Vízműveket emberhátrányban múlták felül.

A korai kezdés ellenére szép számmal érkeztek szurkolóink, Lipcsei Péter is a pálya mellől szorított a Srácoknak. Bánhatja is, aki nem vagy csak késve érkezett, hiszen a hosszantartó sérülése után nemrégiben visszatérő Jáky 11esből szerzett találatával már a 2. percben vezetést szereztünk! Ezután sem álltunk le, és ahogy az eddigiekben, úgy most se látszódott, hogy mekkora a különbség a tabellán a két csapat között, sőt a félidő közepén Baranyi találatával már 2 gól volt az előnyünk. Következett a feketeleves. Egy teljesen szabályos szerelés után 11est ítéltek ellenünk, sőt Norbit piros lappal jutalmazták gyönyörű szerelése után… A büntetőt értékesítette ellenfelünk, ám ez kevésnek bizonyult, hiszen ki tudja már hányadszor, Lőrincz tanár úr nyeste a labdát a hálóba, így magabiztos előnnyel vonulhattunk pihenőre. Alaposan átbeszélhették az első félidő eseményeit, hiszen az eddig megszokotthoz képest, majd 20perc múltán jelent meg ellenfelünk a második félidőre, akik a 70. percre már egalizálták az eredményt. Ez is kevésnek bizonyult. Emberhátrányba is mentünk előre, és egy fantasztikus cserének köszönhetően, a mindössze 17éves Fiola remek fejeséből már újra nálunk volt az előny. A továbbra is paprikás hangulatú mérkőzést végül Jáky foglalta keretbe, hiszen a lefújás előtt ismét 11esből szerzett gólt, így beállítva az 5-3as eredményt.
Fantasztikus győzelmet arattunk, olyan „FFC módón”, hiszen egy papíron erősebb ellenfél ellen, kisebb bírói ellenszélben, emberhátrányban is remek játékkal, váratlan húzásokkal, és persze soha meg nem alkuvással lett miénk a 3pont!!
Tovább őrizzük tavaszi veretlenségünket, ráadásul egy újabb skalpot gyűjtöttünk be a dobogóról! Már „rá is estünk” az elég sűrű középmezőnyre, és ha továbbra is így folytatjuk, hamarosan a tabella elején találhatjuk magunkat! Folytatás szombaton 4kor, az MLTC otthonában! Tempó FFC!

FERENCVÁROSI FC – FŐVÁROSI VÍZMŰVEK SK 5-3 (3-1)
Népliget Vezette: Antal Sz. (Király, Fekésházy)
FFC: Nagyjános, – Szirmai, Kőszegi, Pikó, Marosfalvi, – Baranyi (Fiola 85′), Scheffer, Szabó G., Csoma (Lengyel 51′), – Temesi, Lőrincz (Merza 89′). Vezetőedző: Bitó Tibor.
Gólszerzők: Szabó G. (2′, 91′), Baranyi (22′), Lőrincz (34′), Fiola (85′) illetve Gaál M. (32′), Bors (50′), Gaál (70′).

FFC2008.hu

Több gólt is meg tudunk mutatni, hála a Pestifocinak: