Óriási az érdeklődés mindkét túrával kapcsolatban.

Ebben a hónapban két nagy presztízzsel bíró túra elé néz a Fradi Tábor, hisz csapatunk először Szombathelyre, majd Diósgyőrbe látogat a bajnokság keretein belül. Mint ismert mindkét összecsapásra indulnak majd FradiBuszok.

1., HALADÁS-FTC

A túrára már nem lehet jelentkezni, vagy csakis várólistára, a helyek megteltek.

Mivel több időpont is fel volt már tüntetve, így pontosítanánk. Az MLSZ 2013. április 6-ára tette a mérkőzést, 16:00 órási kezdéssel. Ennek fényében most szombaton délelőtt 10:30-kor indulunk Budapestről, így 10:00 órától van gyülekező.

2., DIÓSGYŐR-FTC

A túrára lehet jelentkezni továbbra is, de már a TOVÁBBI jelentkezőknek nem vállaljuk, hogy biztosítunk belépőjegyeket is. Ezáltal nyitunk egy olyan buszt lehetőségként a Fradistáknak, amelyen azok foglalnak majd helyet, kik saját maguk, sorba állással szereznek majd tikettet a miskolciakhoz.

A túra részletei:

2013. április 21., vasárnap 16:30
Tervezett létszám: 2-300 fő (Vidéki buszok csatlakoznak majd a budapesti buszokhoz)
Indulás: Budapest, 11:00 óra
Érkezés: Budapest, 21:30 óra
Oda-vissza út ára: 3200 Ft / fő
Érdeklődni és jelentkezni egyelőre csakis az info@fradibusz.hu címen lehet. Az eddig ismert telefonszámon csakis április 19-től.

Megkérünk mindenkit a hatalmas érdeklődésre való tekintettel, időben jelentkezzen a buszokra, ez a szervezést is segíti, továbbá biztosan nem kési le senki a jelentkezést (másfél éve vagy 50 fő nem tudott már a buszokkal tartani).

KEDVEZMÉNY: akik jelen voltak a pápai FradiBuszos túrán, továbbá Szombathelyre is FradiBusszal utaznak, azon személyeknek a diósgyőri túra 500 Ft-tal olcsóbb, azaz csak 2700 Ft.

„Végre itt a hétvége, irány az ország egy része..!”

Buszokra fel! Hajrá Fradi!

Reklámok