Hétvégi ellenfelünk edzője háromesélyesnek látja a meccset.

Elégedett a tavaszi rajttal?
– Azt mondhatom, hogy maximálisan. Minden nehézségünk ellenére a hazai mérkőzésünket hoztuk, idegenben pedig két nagyon jó csapat otthonából elhoztunk egy-egy pontot.

– Nemrég szerződést hosszabbítottak Önnel. Ez a legjobb visszajelzés a munkáját illetően?

– Úgy érzem, hogy a klub vezetői maximálisan elismerik a munkánkat, azt a koncepciót, ami mentén építkezünk. Jelen pillanatban ugyanis nem vagyunk egy gazdag klub, így a jól működő utánpótlásunkra, zömében saját nevelésű játékosokra építjük a csapatunkat. A keretünknek 80-90 százaléka már így is saját nevelésű játékosokból áll.

– Mit gondol a Ferencvárosról?

– Azt lehet mondani, hogy a Videoton és a Győr mellett a Ferencváros a legjobb csapat ma Magyarországon. Azt hiszem, hogy talán a Fradi az a klub, amelynek hagyományai, szurkolói, eredményei miatt ott kell lennie az élmezőnyben. Lehet látni, hogy az elkövetkezendő években a Ferencvárosi Torna Club lesz az egyik legerősebb magyar csapat. A klub jó vezetőkkel, jó játékosokkal, és úgy néz ki, hogy egy jó edzővel rendelkezik. Szombati ellenfelünk jó felfogásban, jó mentalitással játszik, úgy, ahogyan egy Fradinak kell.

– Milyen találkozóra számít szombaton?

– Nagyon nehézre, de az őszi két mérkőzésen bizonyítottuk, hogy van keresni valónk. A Fradi erősebb játékosállománnyal rendelkezik, mint mi, de ettől függetlenül háromesélyes meccsre számítok.

forrás: fradi.hu

Reklámok