Az albérlet előnye, hogy nem a mi költségünkön.

A Ferencváros saját stadionjának átépítése miatt a Puskás Stadionban játssza mérkőzéseit, először az Egert fogadták, 4-0-ra kiütötték az újoncot. A pálya már a meccs előtt is kívánnivalót hagyott maga után, a magyar–román válogatott mérkőzés is megviselte. „A válogatott meccs és a Ferencváros bajnokija miatt rövid időn belül dupla terhelést kapott a havazás és az esők miatt már egyébként is megviselt gyepszőnyeg, ráadásul – a Fradi-meccsek miatt – a jövőben is a szokottnál jobban igénybe lesz véve a pálya, így mindenképpen hozzá kell nyúlni. Valószínűleg talajlazításra, homokszórásra és tápanyagpótlásra is szükség lesz, ez a további időjárás függvénye is, a végleges költségeket csak később lehet megmondani” – derült ki a Nemzeti Sportközpontoktól kapott tájékoztatásból.

A pályáért a Ferencváros 100 millió forintot fizet a Nemzeti Sportközpontoknak, ebbe kb. 40 meccs értendő a Puskásban. A Fradi szállítja a kivetítőket, az NSK biztosítja a pályát.

Vígh László kormánybiztostól megtudtuk, hogy „a gyep a szerződés tartozéka, vagyis az NSK-nak kell biztosítania, hogy tökéletes állapotban legyen. Az esetleges pályán kívüli károkat (például székek, mosdók…stb.) a Ferencvárosnak meg kell térítenie. A mérkőzések előtt és után részletes átadás-átvételi procedúra zajlik

forrás: index.hu

Reklámok