Ahogy jeleztük Martí Zoltán és a Magyar Lelátó stábja kérdezte Ricardo Monizt. Részben az itt felvetett kérdésekről.

A szerkesztők engem kértek meg, hogy tolmácsoljam a köszönetüket a kérdésekért, amik közül néhány a műsorban is elhangzott. Aki beszélt már Ricardóval az tudja, hogy ez nagy szó, nem könnyű tőle kérdezni, mert ha elkezd beszélni nem nagyon törődik holmi kérdésekkel, inkább beszélgetni szeret.

Az egész remek interjút meghallgathatjátok holnap és szombaton is, a Magyar Lelátó Facebook oldalán keresztül.
http://www.facebook.com/magyarlelato
itt tudjátok elérni FB-n az oldalt. Péntek 17:00 Rádió17, szombat 08:00 Tavirózsa Rádió. A megadott időpontokban Facebook oldalunkon biztosítunk linket, hogy az interneten keresztül is hallhassák a beszélgetést. Jövőhéten az interjút feltöltjük a Youtubera.

Először arról kérdezték, hogy mit szól hozzá, hogy a kérdések többsége nem is kérdés volt, hanem hála és köszönetnyilvánítás, számított-e erre. Moniz azt mondta nem számított erre, de jólesik neki.
“Az, hogy ők hálásak, az az emberi minőségüket mutatja. Aki képes az apró dolgokat, a kezdeti lépéseket értékelni, az jó ember. Más országokban találkoztam olyan elkényeztetett szurkolókkal, akik nem tudták értékelni az apró sikereket.
Hálásak az építkezés első lerakott köveiért, ez mindenképpen arról tanúskodik, hogy kiváló emberi kvalitásokkal rendelkező szurkolók ők, hiszen ha belegondolunk az első meccsünket hazai pályán elvesztettük a Honvéd ellen, de akkor is észlelték az előrelépést. Szóval én is hálával gondolok Rájuk és köszöntöm őket Ezek az emberek tíz éve várnak arra, hogy a klub újra a csúcson legyen, ez hosszú idő, és ők kitartottak. Ez egy egyedülálló klub és én mindent meg fogok tenni azért, hogy a várt sikerek bekövetkezzenek, mindazonáltal nem én vagyok itt a fontos, hanem a klub körül lévő emberek, a szurkolók, a tradíció. Oly sok ember van a háttérben, akik megalapozták ezt a klubot…. Ez több mint egy klub, ez egy vallás, ez egy életstílus. Mindent meg fogok tenni ebben az évben, hogy európai kupában tudjunk játszani.

Reklámok