A Haladás védekező középpályása szerint Daninak megnőtt az önbizalma.

Simon Ádám Böde Dánielre és Vladan Csukicsra külön figyelmet fordít a Ferencvárosból, de a többi játékost sem téveszti szem elöl. A középpályás természetesen nyerni szeretne a fővárosiak ellen.

A Haladás védekező középpályása, Simon Ádám felépült a Siófok ellen szerzett sérüléséből, és a legutóbbi fordulóban Pakson kezdőként 73 percet töltött a pályán. Nem is ment rosszul a játék, Iszlai Bencével párban jól akasztották meg a hazaiak támadásait.

– Az FTC elleni összecsapásokon mindig sok a néző, a hangulat is fenomenális, éppen ezért egy élmény ilyenkor játszani –
vélekedett Simon. – Úgy gondolom, hogy Böde Dániel és Vladan Cukic azok a játékosok a vendégcsapatból, akikre nagyobb figyelmet kell fordítanunk. Ők azok, akik veszélyesek lehetnek, főleg az előbbi az, akinek a válogatottsága óta megnőtt az önbizalma, ezért magabiztosabban mozog a pályán, mint eddig. Ennek ellenére nekünk nem csak két emberre, hanem az egész csapatra figyelnünk kell, mivel nagyon erős és összeszedett a Fradi.

A játékos nem várja jobban a Fradi elleni meccset, mint a többit.


– Nem várom jobban ezt a mérkőzést, mint a többit, és azt hiszem, ezt a csapattársaim nevében is mondhatom –
folytatta Simon. – Minden mérkőzésre ugyanúgy készülünk, az viszont tény, hogy egy Fradi-meccs az mégis csak egy Fradi-meccs, ezért a drukk mindenkiben benne van. Megígérhetem: mindent megteszünk a győzelemért.

(A haladas.hu nyomán)

Reklámok