Most igazán fontos, hogy a csapat mellé álljunk, legyünk minél többen!

Április 13-án, szombaton az FGSZ Siófok csapata látogat a Puskás Stadionba!

A 18:30-kor kezdődő mérkőzésre lehetőség van elővételben jegyet váltani az Albert Stadionnál, valamint a Fradi Shopban, minden nap 10:00-18:00 között!
A fent jelölt időpontokban van lehetőség regisztrációs ügyintézésre is, szintén a Fradi Shopban!

Szombaton, a mérkőzés napján a Puskás Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 12:00-tól kinyit már pénztár, az összes pénztár 15:30-kor nyit ki! Mindkét oldalon 19:30-ig lehet majd jegyet váltani!

A regisztrációs konténer 12:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál! Kérjük a szurkolói kártyával még nem rendelkezőket, hogy lehetőség szerint még a mérkőzésnap előtt keressék fel a Fradi Shopban a regisztrációs ügyintézést, illetve ha mégis a meccs napján jönnek, akkor ezt időben tegyék!

A mérkőzés jegyárai
„A” kat.: 2.500 Ft „B” kat.: 1.400 Ft Ny/D: 1.200 Ft
„C”(családi) kat.: 1.400 Ft „Kiemelt” kat.: 3.000 Ft

Kérjük a kilátogató szurkolókat, hogy aki teheti, időben váltsa meg jegyét a mérkőzésre, és időben érkezzen meg a Puskás Stadionhoz, hogy az új helyzet miatt időben tudjanak tájékozódni! A belépő megváltásához továbbra is elég a szurkolói kártya kódjának pénztárnál történő bemondása (tehát nem kötelező személyesen ott lenni, ily módon más is megveheti a jegyeket), de kedvezményes jegyet kizárólag a kedvezményre jogosító irat, vagy annak fénymásolatának bemutatása esetén áll módunkban kiadni!

forrás: fradi.hu

Reklámok