Menedzsere szerint ezért is hiúsult meg az átigazolás.

Mint arról beszámoltunk, április elsejével szerződést bontott Evander Sno klubjával, a NEC Nijmeegennel. A télen a Ferencváros által is keresett (a zöld-fehérek kölcsönben vitték volna a játékost) középpályás ingyen igazolható tehát, ami sajtóhírek szerint több holland klub érdeklődését is felkeltette már.

Arról, hogy hogy esetleg él-e még a magyar szál a két szívrohamon is átesett Sno karrierjének folytatását illetően, a játékos ügynöke, Brian Berkleef beszélt a csakfoci.hu-nak.

– Nem tudok arról, hogy a Ferencváros az elmúlt egy hétben megkereste volna a futballistát, de azt elmondhatom, hogy jelenleg minden lehetőség előtt nyitottak vagyunk, ha lenne megkeresés, tárgyalóasztalhoz ülnénk a magyarokkal is. Konkrét érdeklődés és megkeresés egyelőre Hollandiából érkezett, két élvonalbeli gárdáról van szó, de csapatneveket még nem mondanék –
nyilatkozta Sno képviselője honlapunknak.

Az FTC kapcsán Berkleef arról is beszélt, hogy mi miatt hiúsult meg Sno magyarországi kölcsönszerződése a télen.

– Február végén, az átigazolási időszak hajrájában tett kölcsönvételi ajánlatot a Ferencváros a NEC-nek, de mi, a menedzsment már nem is tárgyaltunk a magyar klubbal, csak a két csapat volt kapcsolatban egymással. Azt kell, hogy mondjam, a Ferencváros ajánlata túl korán jött, hiszen Evander orvosi papírjai akkor még nem voltak rendben, mintegy 3 héttel ezelőtt derült ki 100 százalékosan, hogy folytathatja profi karrierjét, szerencsére minden rendben van már a szívével. Akkor viszont nem lett volna jó döntés egy olyan klubhoz igazolnia, ahol nagyon sokat vártak volna tőle – tette hozzá a holland játékos képviselője.

Ehhez hozzátartozik, hogy annak idején számos helyen megjelent és maga a játékos is lenyilatkozta, hogy már nincsen egészségügyi gondja.

(csakfoci.hu nyomán)

Reklámok