Realistán várja a szombati meccset s Siófok mestere.

A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban a Siófok szakmai igazgatóját, Horváth Károlyt kérdeztük várakozásairól.- A szezon eddigi részét, a tavaszi rajtot hogyan értékeli?

– Nagyon negatívan ítélem meg az eddigi szereplésünket – mondta Horváth Károly. – Az eredménytelenségünkben nagyon komoly szerepet játszott, hogy sok meccsen volt kiállításunk, valamint több alkalommal is tizenegyesből kaptunk gólt. Ezeken a jövőben mindenféleképpen szeretnénk változtatni, mivel ezek nélkül több esetben is lett volna lehetőségünk pontot szerezni, vagy az eredményünket megtartani. Ilyen volt például a Haladás elleni találkozónk is.

– Milyen csapatnak ítéli meg a Ferencvárost?

– Több új, főként a támadásban bevethető játékost igazoltak a zöld-fehérek. A Haladás ellen ugyan nem tudtak gólt lőni, de ettől függetlenül eredményesen játszanak, majdnem mindig gólt szereznek, illetve hátrányból is képesek fordítani.

– Milyen találkozóra számít szombaton?

Egyértelmű, hogy a mérkőzés esélyese a Ferencváros, de szeretnénk erre rácáfolni. Fegyelmezett, taktikus játékkal szeretnénk előállni szombaton. Mindkét csapat számára plusz motivációt jelent, hogy a Puskás Stadionban rendezik meg a találkozót.

forrás : fradi.hu

Reklámok