A meccs utáni sajtótájékoztató kedélyes hangulatban telt.

Ricardo Moniz:

Tudtuk, hogy a Siófok az elmúlt 5 meccsét megnyerte a Fradi ellen vendégként. Jenner kiesett betegség miatt, Jovanovic megsérült, ez megváltoztatta a támadójátékunkat, középen alakítottunk ki helyzeteket. Az baj, hogy Bödén kívül nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket, alighanem igazolnunk kell. Besic lemaradt a gólnál, Aborah az első félidőben túlságosan is középen játszott, az ellenfél megérdemelten egyenlített, s bírták 90 percig.

Aborah egyéni alakítása után megszereztük a vezetést, sokat jelent a győzelem az MTK eredményét tekintve, a következő négy meccs nagyon fontos.

Jovanovic sérülése súlyos, megszakadt, neki alighanem vége a szezonnak. Alempijevity hamar visszatérhet, ahogy Bönig is velünk lehet már kedden. Ionescu és Otten műtét után lábadozik és az Újpest ellen megsérült Martinus tovább esett ki, mint számítottuk.

A Fradi-szurkolók szeretete egyedülálló, fontos, hogy ne okozzunk nekik csalódást, átmegyünk értetek a falon is. Én egy vagyok a magyar edzők közt, nem ismerem a különbséget: a magyar fociért dolgozunk, a magyar tehetségeket akarjuk képezni, s nagy megtiszteltetés, hogy példaképem Cruyff példaképének, Albert klubjában dolgozom. A régi idők szellemes futballját kell visszahozni.

Horváth Károly:

Gratulálok az ellenfélnek, bár a meccs java részében pariban voltunk, sokáig szerencsénk is volt, mert a Fradi kihagyta a ziccereit. A kontratámadásokat sokat gyakoroltuk, s ennek ellenére nem tudtunk élni ezzel.

Reklámok