Két mérkőzést játszott a héten vízilabda csapatunk.

Sánta Dani nélkül lépett medencébe vízilabda-csapatunk a Kaposvár ellen, ugyanis fiatal játékosunk eltiltás miatt nem játszhatott. A mérkőzés elég parázs hangulatban kezdődött, Francsics már a harmadik percben kipontozódott, ennek ellenére 2-1-es vendég vezetésnél következhetett a második negyed.

A második játékrész igazi kiegyenlített küzdelmet hozott, egyik csapat sem tudott elhúzni. A harmadik negyedben sajnos a Kaposvár jobban koncentrált, így az utolsó nyolc perc előtt a hazaiak megszerezték a vezetést.

A negyedik játékrészben folytatódott a közönség szórakoztató játék, igazi küzdelem zajlott a medencében, egyik csapat sem tudott előnyt szerezni, hiszen minden gólra azonnal jött a válasz. 40 másodperccel a vége előtt páros négy perces kiállítást fújtak a bírók, így büntető következhetett mindkét oldalon, az ötösöket a Kaposvár és az FTC is értékesítette, ezzel kialakítva a 7-7-es végeredményt.

Kaposvár – FTC 7-7
(1-2, 2-2, 2-0, 2-3)

Gólszerzőink: Illés 3, Ernyey2, Macdonell, Kárteszi

Varga Zsolt (vezetőedző, FTC): “Nagyon hiányzott Sánta, Deutsch és Francsics. Nagy lendülettel támadtunk végig, sajnos a harmadik negyedben nem jött össze semmi. A mérkőzés végén megszerezhettük volna a győzelmet, de sajnos nem koncentráltunk eléggé, a közönség jól szórakozhatott.”

Vízilabda-csapatunk a mai napon az olimpiai bajnokokkal teletűzdelt Szegeddel találkozott az OB I-ben. Rendkívül fiatal együttesünk sajnos nem tudott versenyben maradni ellenfelével szemben.
Az első negyedben ellenfelünk 4-0-s vezetésre tett szert, míg a félidőben 10-1-re vezettek a szegediek.
A harmadik harmadban jól tartottuk magunkat, ezt a játékrészt 2-1-re hozták a vendégek. Az utolsó negyedben újabb gólokat szerzett a Szeged, amely végül 17-3-as győzelmet aratott.

Szakosztályunk sok sikert kíván a Szegednek a szerda Bajnokok Ligája-mérkőzéshez, míg mi készülünk a Juniorválogatott elleni, két győzelemig tartó rájátszás találkozóra.

FTC-Szeged 3-17 (0-4, 1-6, 1-2, 1-5)
G.: Ernyey (2), Francsics

Fradi.hu