De volt kapusunk se tagadja, hogy jó formában van a csapat.

– Mi a véleményed a kaposvári első félidőről?

– Borzalmas volt! Szerencsére túltettük magunkat rajta, és megfordítottuk a meccset. Abban biztos vagyok, hogy nem fogunk ilyen játékkal kezdeni kedd este.

– Lanzafame játéka döntött?

– Egyértelműen! Kaposváron nagyon jól játszott, reméljük most már tartósan formába lendült. Ő egy olyan játékos, akinek a tudása és rutinja kell ebbe a csapatba.

– Böde is jó formában van.

– És olyan gólokat rúg, amik gyönyörűen elő vannak készítve. A középpályán vannak hasznos játékosok, Jenner, Leonardo vagy a sokat dolgozó Csukics. A szélsővédő Sváb és Somália nagyon szépen segíti a támadásokat. Ez szinte új is itthon, hogy a két szélsővédővel is támadnak. Persze azért lehet rést ütni a Fradin, de nehéz lesz, mert jó formában vannak. De mire való a derbi? Arra, hogy játsszunk egy jót, és hogy megmutassuk mi is az erőinket. A Fradi most az egyik legmeghatározóbb tényező a magyar labdarúgásban. Arra vagyok elsősorban kíváncsi, hogy a tabellán előrébb álló csapatok ellen milyen focit tudnak majd bemutatni? Ugyanis eddig még nem játszottak az NB1 erősebb csapataival. A főpróba jól sikerült mindkét csapatnak, jöhet az előadás!

forrás: honvedfc.hu

Reklámok