Viszont csak elővételben lehet váltani jegyet.

Miután mindkét finalista, a Ferencváros és a Videoton FC is jelentkezett a Ligakupa-döntő megrendezésére, a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága – a felek előzetes beleegyezése és teljes egyetértése mellett – múlt héten sorsolással döntött a finálé helyszínéről, ez alapján Székesfehérvár ad otthont a sorozat befejező mérkőzésének.

Az MLSZ versenybizottsága ma határozott a találkozó kezdési időpontjáról: a meccs 17.30-kor kezdik, míg a KÉSZ Női Magyar Kupa döntőjét 15.00 órakor játsszák le.

A kezdési időpontok kapcsán a Versenybizottságnak figyelembe kellett vennie az UEFA szabályozását, miszerint kiemelt BL-napokon a szövetségek csak abban az esetben rendezhetnek mérkőzéseket, ha garantált azok befejezése fél órával az európai kupameccsek kezdete előtt. Az MLSZ eredetileg 18 órára kérvényezte a kezdési időpontot, de az UEFA állásfoglalása alapján a Ligakupa-döntő legkésőbbi lehetséges kezdési időpontja 17.30 óra, mert csak ebben az esetben ér véget biztosan 20.15 óra előtt a találkozó (hosszabbítás és tizenegyesek esetén kb. 20.00 órakor lesz vége a döntőnek).

A Ligakupa-döntőre szóló jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A két klub saját szurkolói számára elővételben értékesíti a jegyeket, a mérkőzés napján, a Sóstói Stadionnál nem lehet majd belépőket vásárolni.

forrás: mlsz.hu

Reklámok